Aktuelle kull

AVIATRIX`S FANCY "CASSIE" & SWED PACK`S RIDDARE COMPOLIETI "RAMBO"

VIKTIG INFO:
27.02.2021: De som stod på venteliste til våre valpekull høsten 2020 og som dessverre ikke fikk valp den gangen, vil bli gitt mulighet til å få seg valp fra dette kullet om de fortsatt ønsker valp. Inntil valpene er født, kommet seg gjennom første kritiske periode og vi har fått oversikt over eventuelle ledige valper så vil vi IKKE sette opp flere på venteliste til kullet til "Cassie" og "Rambo"..

MLS - N/N
Factor 7 N/N
NCCD - N/N
IGS - N/N
PKDef - N/N
POAG - N/N
LAFORA N/N

MLS - N/N
Factor 7- BÆRER
NCCD - N/N
IGS - N/N
LAFORA N/N

SWED PACK`S RIDDARE COMPOLIETICESI DELL` ETRURIA 2000DARAGOJ BIG BROTHERDARAGOJ FINAL CUT
SPRINGFIELD`S LITTLE SISTER
OAKENHEART MIRIELVICO DELL`ETRURIA
OAKENHEART AYANNA
GIRLS HAVE FUN FROM ELLY^S PACKAYERS ROCK FROM ELLY`S PACKBEAGELEE FINNISH SPIRIT
IZABELLE FROM ELLY`S PACK
ANNA BELLE FROM ELLY`S PACK MANAHOUND TRAVELLING MAN
IZABELLE FROM ELLY`S PACK
AVIATRIX`S FANCYTRAJAM THE TOURISTWINDKIST A WALK IN THE PARKJUST WRIGHT I`M A PEPPER TOO
BIJOUX A WALK IN THE CLOUDS  
BAYOU OAKS PEPPERONIDARAGOJ CRYSTAL RAIN
BEAGELEE FINEST BLEND
BEAGELEE FINEST MEMORYRAESAY SPIRIT OF ADVENTURE  BEAGELEE FINNISH SPIRIT
CHELSEACOURT DELILAH 
BEAGELEE FOXY LADYDARAGOJ CRYSTAL RAIN
BEAGELEE FINEST BLEND

OPPDATERING

06.04.2021 valpene er her

30.03.21 startet ganske rolig, men utover dagen begynte Cassie å bli litt urolig. Det var tydelig at fødselen var i gang og utover natten kom valpene. Det viste seg at Egil hadde sett rett på røntgen bilde og det ble det født 7 valper- alle trefarget. 5 tisper og 2 hanner. 

Cassie har tatt morsrollen med stort ansvar og er veldig flink til å stelle og holde dem mette og rene. Hun er komfortabel i morsrollen og innimellom tar hun seg en liten pause og kommer og kryper opp i fanget mitt. Det har vært en kjempe fin påske på alle måter- ingenting er bedre enn når man har små valper i huset:)

Det har vært litt vennlig "mobbing" også i påsken. Noen dager før valpene til Cassie ble født så tok jeg imot et kull med finskstøver så det har blitt litt lite med søvn i det siste. Og mangel på søvn er greit å skylde på når man klarer å telle feil flere ganger:) Jeg var nemlig 100 % sikker på at det var født 6 tisper og 1 hannvalp. Men ved nærmere undersøkelser så viste det seg at det var 5 tisper og 2 hanner. En første gang for alt og en god trøst at man oppdaget det før de var leveringsklare:)) 
 

25.03.2021 Røntgen av cassie

I dag gikk turen til veterinær Eli der vi tok røntgen av Cassie. Hun så 6 valper sikkert, men utelukket ikke at det var flere. Egil- så sin side- var sikker på at det var 7 valper. Så da gjenstår det å vente til valpene kommer for å se hvem som hadde rett:) 

26.02.2021 Cassie bekreftet drektig:)

I dag har vi vært en tur til Eli- veterinær- og fått bekreftet at det kommer valper i slutten av mars mnd. Ultralyd er vanskelig å si konkret antall valper, men vi så flere valper. På bilde under viser de røde feltene hjerter til valper. Dette blir så spennende og vi gleder oss til valpene kommer. 

Løpetid:14.01.2021
Prog.test: 22.01.2021 7,2 (Idexx)
Parret: 27.01.2021
Bekreftet drektig: 26.02.2021 (ultralyd)

Valper fra vårt oppdrett er:
 

Registrert i Norsk Kennel Klub (Stamtavle)
Vaksinert ved 8 ukers alder
Id Merket (Microchip)
Veterinærbesiktiget
Regelmessig mark/orm behandlet

 
Beagle Norge