Om

Takk for at du besøker min hjemmeside, og tar deg tid til å lese om mine hunder!

Siden 1996 har min ektemann Egil og jeg jaktet med, stilt ut, avlet på, elsket og delt med andre gleden av denne fantastiske rasen. Beaglen er en av de mest lojale, elskverdige og familie orienterte raser som finnes. Og dens allsidighet er enestående- som utstillingshund, jakthund eller som familiehund- ingen annen hunderase kan matche beaglens evne til å smelte hjerter.

Frem til 2013 har vi avlet jaktbeagler under kennelnavnet "Striasbeagler", men da mitt ønske om å ha et rent showbeagle oppdrett ble større gikk jeg til anskaffelse av mitt eget kennelnavn "Aviatrix". Begrepet "Aviatrix" betegner kvinnelige piloter-og i og med at dette er det første rene showbeagle oppdrettet i Norge, så følte jeg at det passet perfekt. 

Showbeaglene gir meg stor glede i livet- de er nydelige hunder både å se til, men også deres personlighet er noe helt spesielt. De har gitt meg muligheten til å reise rundt i Europa og møte oppdrettere og beagler fra hele verden. Dette har igjen åpnet dørene for mer kunnskap om denne fantastiske rasen enn jeg noen gang kunne fått i Norge. I tillegg har jeg hatt stor glede av dem også på skogen og i prøvesammenheng. For min del er de rett og slett den komplette hunden:)

For mer informasjon om beagle og planlagte valpekull er du hjertelig velkommen til å ta kontakt enten på e-mail eller telefon 99451135. Vi bor i Konsmo- cirka 60 km nord for Kristiansand.

Mvh Vennlig hilsen Janne