BEAGELEE FINNISH QUEEN & BEAGELEE BOURNE IDENTITY

"Eric Church" Kullet 2016

Aviatrix`s Telladega "Molly"
Aviatrix`s Springsteen "Louie"
Aviatrix`s Wrecking Ball "Daisy"

J Beagelee Finnish Queen "Cleo"(CH Beagelee Finnish Spirit & CH Beagelee Killer Queen) ble parret med AU NO CH J Bourne Identity "Zac"(CH Absolutely Spotless Szach & CH Beagelee Final Match) 2 mars, og 8 mai ble det født 3 valper- 2 tisper og 1 hannvalp med hjelp av keisersnitt..

Valpene er genetisk fri for MLS, IGS og NCCD

AVIATRIX`S WRECKING BALL, AVIATRIX`S TALLADEGA & AVIATRIX`S SPRINGSTEEN

09.12.2019 Siden sist: Aviatrix`s Springsteen "Louie"

Aviatrix`s Springsteen "Louie" flyttet tilbake hit av familiære årsaker og bodde hos oss noen uker. Vi fikk testet ut jaktinstinktet hans og hadde flere rådyrloser med han. Han flyttet til Aust Agder og nyter gode dager som jakt og familiehund. 

21.11.2018: Siden sist: Aviatrix`s Wrecking Ball "Daisy"

21.11.2018: Siden sist: Aviatrix`s Springsteen "Louie"

21.11.2018: Siden sist: Aviatrix`s Telladega "Molly"

19.02.17 Aviatrix`s Talladega

Aviatrix`s Talladega aka "Molly" flyttet til Kristiansand og har det kjempe fint der. Hun har blitt en flott ung dame, og vi gleder oss til å følge henne videre.

26.06.16 7 uker

Tiden går så alt for fort når man har valper, og til helgen reiser den første valpen. Det er en aktiv gjeng som har tatt hele hagen i bruk nå på sine faste runder. De er utrolig flinke til å bruke "litter boxen" og det er minimalt å rydde opp etter dem i valperommet.

Aviatrix`s Springsteen blir værende her i Norge hos en familie på Østlandet, Aviatrix`s Wrecking Ball reiser til Sverige til en familie, mens Aviatrix`s Talladega blir værende noen uker til før hun reiser til Russland.

16.06.16

En aktiv gjeng er dette. Hylekoret øver hver gang vi går forbi dem og ikke slipper dem ut. En må passe godt på når en går ute, for de er raske og løper fort i beina dine. Trives med å utforske hagen, og benytter en hver anledning til å komme ut og løpe. Spiser vanlig mat nå, men tar litt melk fra mor innimellom.

05.06.16 4 uker

Her har det vært mye utvikling de siste dagene. Fra en gjeng med late sumo brytere har de utviklet seg til å bli den aktive gjengen. Mamma Cleo tar fortsatt godt vare på dem.

30.05.16 3 uker

Valpene til Cleo er noen skikkelige "sumo brytere", og det gikk noen dager lengre enn Peter Pan og Girl Crush før de var oppe og gikk. Mor passer godt på dem og har rikelig med mat, så da var det lite vits å gjøre noe annet enn å spise og sove. Men nå er aktiviteten tatt seg betraktelig opp og de kommer gående og møter deg når man setter seg ned med valpekassen. Planen er at de skal begynne å spise fast føde i slutten av denne uken.

23.05.16 2 uker

Denne gjengen er bare opptatt av søvn og mat, og det ser man på vekten også. Mamma Cleo tar godt vare på dem. 21 mai åpnet de øynene og i dag merket jeg at de hørte når jeg snakket til dem.

De har fått sin første ormekur/markkur, og den falt ikke i god jord.

14.05.16 Nesten en uke gammel

Cleo har omfanget morskapet med det største alvoret. Man må nesten tvinge henne ut på do og til å spise- ellers så ligger hun bare å steller med de små. Og det ser man på vekten- snakker om små sumobrytere. Vi byttet navn på den ene valpen fra "Aviatrix`s Record Year" til "Aviatrix`s Talladega"

08.05.16 Så dagens lys

07.05.16 Lørdag kveld gikk vannet til Cleo, og vi visste at det var ventet 3 valper utifra røntgenbildet som ble tatt et par dager før. Hun var urolig, men ingen tegn til rier. Vår veterinær var bortreist denne helgen, men stilte velvillig opp med rådgiving på telefon. Natten gikk uten at noen valper ble født. Søndag morgen kunne man kjenne en valp på andre siden av bekkenet, men denne beveget seg lite nedover i fødselskanalen. Det var ingen vei utenom enn å ta et keisersnitt. Jeg hadde lite tro på at valpen vi kjente levde, men 3 velskapte valper så dagens lys søndags ettermiddag. 2 tisper og 1 hannvalp.

Valpene til Cleo og Zac vil få navn fra country sangene til Eric Church. Det var nok litt uvant for Cleo at det lå 3 små valper i kassen, og hun var veldig forsiktig i begynnelsen. Men det gikk ikke lenge før morsinstinket var på plass, og hun er så stolt over sine små.


For informasjon, kontakt oss pr E-POST eller på telefon 99451135.