c.i.b NO SE FIN PL UCH NJ(D)CH ABSOLUTELY SPOTLESS HAWANA

På gjensyn, Hawana
11.09.2009-11.11.2021

Du var ikke min første beagle- og du blir heller ikke min siste. Men du vil være den av dem som satte de dypeste sporene i hjerte mitt og jeg kommer aldri til å glemme deg. Du var en stjerne og en legende på mange måter!

Du kom hit som vår første showbeagle og du åpnet dører til nye muligheter og tok oss med på en reise fylt med minner og øyeblikk som vil vare livet ut. Du viste oss at beagle var mer enn norsk jaktbeagle- at det var en hel verden og uendelig med ny kunnskap som ventet utenfor om vi bare åpnet opp for det. 

Og vi fikk se mer av verden sammen med deg- møte beagler og andre oppdrettere og vi knyttet livslange vennskap på kryss av landegrenser pga deg. Du lærte meg om betydningen av anatomi hos en hund og du lærte oss at selv om man er bygd for det og avlet til det så behøver man ikke å elske det! Men du gjorde alt vi ba deg om- tok tittel etter tittel, men det var i skogen du trivdes best. Jeg kjøpte en showbeagle og fikk en jakthund med skikkelig jaktlyst. Du stod på og gav deg aldri. Og du lyktes- ble jaktchampion. Jeg husker stoltheten og tårene av lykke som rant da dommer, kjentmann og jeg satt i bakken og kikket over i heia hvor du jaget haren runde på runde- og jeg visste at tiden var inne for lenge siden. 

Fra den dagen man bringer en valp inn i hjemmet så vet man at tiden man får sammen er begrenset- men man lever for alle øyeblikkene man få mellom hallo og farvel. I dag var dagen da jeg måtte gi slipp på deg, Hawana- og hjertet mitt er fylt av sorg og smerte. Jeg vil alltid være takknemlig for den kjærligheten du gav meg, den endeløse rekken av beagle kisses jeg fikk og alle øyeblikkene vi delte! Du utvidet mitt syn på livet og lærte meg at man aldri skal begrense sin kunnskap til kun å gjelde de ting som er rundt en, men løfte blikket og se frem og utover. Beagle og hunder er så uendelig mye mer enn bare de vi har rundt oss. Uten deg hadde livet mitt vært betydelig fattigere. 

Minnene om deg vil jeg alltid bære med meg- både i hjertet og på ryggen min. 

Run free, Hawana! Og takk for alt du lærte meg!! Du er elsket og savnet<3