Absolutely Spotless Hawana &
Beagelee Pocketful Of Sunshine

"Luke Bryan" Kullet 2015

Aviatrix`s Here to Party (M)
Aviatrix`s Play it Again (F)
Aviatrix`s Crash My Party (M)
Aviatrix`s Shake it for Me "Dixie" (F)
Aviatrix`s Doin` My Thing (F)
Aviatrix`s Shore Thing (F)

19.05.15 ble det født en hannvalp og to tispevalper- totalt 7 valper ( Dessverre var siste tispe dødfødt) etter Absolutely Spotless Hawana og Beagelee Pocketful Of Sunshine.

Valpene er genetisk fri for MLS (N/N)

 

VALPEOPPDATERING

Beagle

21.11.2018 Siden sist: Aviatrix`s Shake It for Me "Dixie"

12.07.15 På gensyn

"How lucky I am to have something that makes saying goodbye so hard" (Winnie The Pooh)
Jeg føler meg virkelig priviligert som har fått lov til å tilbringe de første 8 ukene i livene til disse fantastiske små individene. De har gitt meg grunn til å smile en million ganger hver dag. Selv om det er vemodig å se dem reise, så vet jeg at de får det fantastisk i sine nye hjem. Og vi gleder oss til å følge dem videre. Takk for tiden vi fikk sammen, og lykke til i deres nye hjem!

10.07.15 Veterinærbesøk

Valpene har vært på veterinærbesøk i dag, og fått vaksinasjon, mikrochip, helsesjekk m.m. Tilbakemeldingen var utelukkende positiv, og alle valpene gikk gjennom sjekken uten anmerkning.

05.07.15

Tiden flyr i godt selskap- og snart er tiden inne for å si på gjensyn til den flotte gjengen og ønske dem lykke til i sine nye hjem. Siste uken sammen skal nytes til fulle:) Fredag denne uken går turen til veterinæren for id merking, vaksine med mer. Valpene har fått navn fra sanger til Luke Bryan, og la meg presentere:

  • Aviatrix`s Here to Party
  • Aviatrix`s Play it Again
  • Aviatrix`s Crash My Party
  • Aviatrix`s Shake it for Me
  • Aviatrix`s Doin` My Thing
  • Aviatrix`s Shore Thing
loading...

25.06.15 En sommer dag

Sommeren er kommet, og valpene trives med å løpe rundt i hagen og utforske nye ting. Det er en veldig trivelig gjeng med valper, og jeg nyter hvert øyeblikk sammen med dem.

15.06.15 Valpeoppdatering

Valpene er 4 uker i morgen. De har inntatt sitt første måltid med fastføde, og har hatt flere turer ut på plenen i det fine været vi har hatt. De har fått møte de andre hundene, og det var veldig spennende. Det er en trygg gjeng som liker å utforske.

loading...

10.06.15 Valpeoppdatering

Det er dårlig med oppdateringer og bilder av valpene uken etter at øynene er åpnet- det skyldes at man skal unngå blitz denne perioden. Det går bra med alle valpene- de utvikler seg i henhold til forventet.

De går og har begynt å leke med hverandre. Små tenner har begynt å komme frem, og i slutten av denne uken inntas det første måltidet med fast føde.

31.05.15 Valpeoppdatering

Valpene vokser og det skjer små endringer fra dag til dag. I dag åpnet den ene hannen øynene, og de er snart oppe og går fremfor å kravle. Brunfargen har også begynt å komme mer fram.

Jeg nyter dagene jeg har sammen med dem. På bildet til høyre ser dere hannvalpene, og på bildet under ses samtlige valper.

25.05.15 En uke gammel

Valpene etter Hawana og Pocket er 1 uke gammel. Mor steller godt med valpene, og de vokser og trives! Det er lite fargevariasjoner i valpene, men brunfargen begynner å komme fram nå.

21.05.15 Litt bilder

Lite bildedryss av valpene til Hawana og Pocket. Mor tar godt vare på de små, og det er en fornøyd gjeng.

loading...

19.05.15 Valpene er født

Det ble en lang natt, men nå er de her!! Den første valpen (tispe) ble født kl 22.15 og deretter ble det født en tispe og en hannvalp før fødselen stoppet opp. Hawana jobbet i flere timer, men klarte ikke å få valpen ut på egenhånd. Heldigvis har vi verdens beste veterinær og hun klarte å få den ut uten å måtte ta keisersnitt- det var en stor tispe. Deretter ble det født en hannvalp og to tispevalper- totalt 7 valper. Dessverre var siste tispe dødfødt.

Det er 4 tisper og 2 hanner og alle valpene er helt mørke over kroppen, med hvite sokker og hvit blaze (den hvite stripen i pannen). Det står bra til med både mor og barn.

En STOR takk til Eli Ovedal, Kvinesdal for fantastisk service og kyndig hjelp!!

18.05.15 Fødselen er i gang....

Vi merket at Hawana begynte å bli urolig i ettermiddag, og 22.15 så den første valpen dagen lys. En mørk tispe.
Kl 23.30 ble det født en født en tispe til.
Kl 00.32 ble det født en mørk hanne.

14.05.15 X-ray av Hawana

I dag har vi vært en tur til veterinær for å se hvor mange valper vi kan forvente blir født neste uke. Her er røntgen bilde fra dagens besøk, så kan du telle og se hvor mange du tror blir født. (Bildet blir større om du klikker på det)
Tusen takk til veterinær Eli Ovedal i Kvinesdal for super hjelp:)

10.05.15 Det nærmer seg...

Vi teller ned på dager og gleder oss til valpene kommer om cirka 2 uker.

20.04.15 Valpekull 2015

Jeg har vært til veterinær med Absolutely Spotless Hawana, og det er bekreftet at hun er drektig med flere valper. Nå gleder vi oss og teller ned på dager til valpene kommer.
 

13.03.15 Love is in the air....

08.03.15 Løpetid på Hawana

NJ(D)CH NO UCH SE UCH FIN UCH PL UCH CIB Absolutely Spotless Hawana har fått løpetid, og vil bli parret med CH Beagelee Pocket Of Sunshine fra Australia

Både Pocket og Hawana er fri for MLS (N/N), og derfor vil eventuelle valper bli genetisk fri for MLS (N/N).

Pocket er en av mine favoritt hunder, og jeg simpelthen elsker typen hans.

Jeg er så begeistret for denne hunden at jeg har foreviget han i et oljemaleri.

Opprinnelig skulle vi brukt CH Captain Harlock i denne kombinasjonen, men pga problemer med logistik vil Harlock bli benyttet i en senere parring.

Om Pocket og Hawana

Vi planlegger valpekull etter Au CH Beagelee Pocket of Sunshine Pocket og NJ(D)CH NO UCH SE UCH FIN UCH PL UCH CIB Absolutely Spotless Hawana. Valpene forventes født midten av mai.

Mor; NJ(D)CH NUCH SEUCH FIUCH PLUCH C.I.B Absolutely Spotless Hawana kommer fra den anerkjente kennelen "Absolutely Spotless" i Polen. Hun kom til oss 7 måneder gammel (pga rabisvaksine) og viste tidelig stor interesse for jakt. Hun ble jaktpremiert første sesongen og fullførte sitt jaktchampionat året etter med hovedsakelig harepremieringer. I 2012 ble hun uttatt til Nordisk mesterskap for beagle i Finland, men deltok dessverre ikke pga løpetid.

Utstillingsmessig har hun gjort det særdeles bra både i inn og utland med multi BIR og flere BIG og BIS plasseringer. Rasespesialist Catharina Linde Forsberg uttalte at "hun er det nærmeste perfekte en beagle kan komme". I 2012 ble Hawana kåret til "Årets Mest Vinnende beagle" av NKK.

Hawana er datter til Multi CH Absolutely Spotless Szach og PL CH Absolutely Spotless Panama. Szack har gjort det svært bra på utstillinger i Europa og har gitt mange champion avkom. Han har 91 x CERT og 37x CACIB og flere Crufts kvalifiseringer. Hawana har flere helsøsken som er utstillingschampioner, på blant annet Philipinene, Polen og Russland. Hennes halvbror er jaktpremiert på hare.

Far; Australsk Champion Beagelee Pocket of Sunshine Pocket - som kommer fra den anerkjente kennelen "Beagelee" i Australia. Han har gjort det særdeles bra i utstillingsringen med BIR, BIG og BiS plasseringer. Pocket er sønn til Daragoj Laudatur og Au CH Beagelee Killer Queen- som begge har avlet flere championer. Kullsøster til Pocket har blitt verdensvinner to ganger.

Det forventes valper, som i likhet med sine foreldre, har et særdeles flott eksteriør og som vil ha en lovende utstillingskarriere fremfor seg. Det forventes godt tilbakelagte skuldre, gode vinkler, og effektive bevegelser og et rolig og vennlig gemytt. Valper i tidligere kull har arvet Hawanas gode jaktlyst og begynte tidlig å jage.

Valpene selges med lukket stamtavle i Norsk Kennelklub, vaksinert, id merket, veterinærattest og med kjøpekontrakt fra NKK.