aktuelle kull 2024

beagelee absolut "VODKA"  & aviatrix`S storm in a teacup "STACIE"

For oppdateringer og bilder av valpene se lengre ned på siden

MLS - N/N
IGS - N/N
NCCD - N/N
Lafora Epilepsi - N/N

BEAGELEE ABSOLUTBEAGELEE FINNISH SPIRITTOONHUND CAGNEYBEAGELEE AIR AMERICA
TOONHUND SPRING AMBER
DARAGOJ PERSONAL AGENDAECHO RUN FROLICSOME FELLA
DARAGOJ KASTEHELMI
BEAGELEE MAGNUM VANILLAWINDSTAR MAGNUM OPUSLANBUR QUEST FOR THE BEST
BARRISTER`S WINDSTAR MY FAIR LADY
BEAGELEE APHRODITEABSOLUTELY SPOTLESS ZEUS
BEAGELEE FOXY LADY
AVIATRIX`S STORM IN A TEACUP                                    TRAJAM THE TOURISTLANBUR CARSON CITY                       LANBUR ONE MAN SHOW
LANBUR TAYLORED TO TASTE  
TRAJAM ALMOST FAMOUSWINDKIST A WALK IN THE PARK
BAYOU OAKS PEPPERONI
BEAGELEE FINEST MEMORY                             RAESAY SPIRIT OF ADVENTUREBEAGELEE FINNISH SPIRIT
CHELSEACOURT DELILAH 
BEAGELEE FOXY LADYDARAGOJ CRYSTAL RAIN                           
BEAGELEE FINEST BLEND

OPPDATERING

Denne fine gjengen er blitt 2 uker gamle, og mye har skjedd de siste dagene. De har fått øyne, har begynt å høre og de beveger seg oppreist på 4 ustøe bein rundt om i kassen. De har fått hilse på Walker- som var veldig nysgjerrig på de små nyankomne. Vi har hatt en runde med klipping av negler og de har fått sin første kur mot innvollsparasitter. 

Valpene og Stacie bor i stua- slik at de skal bli vant til hverdagslige lyder. Og da blir det ofte til at man henter seg en valp når man setter seg ned i sofaen for å se på Tv og lignende. Det er så fantastisk å ha valper i huset og vi nyter hvert sekund med dem.

Denne uken som kommer skal valpene få smake på fast føde- vom iblandet geitemelk- og det pleier å falle i god smak. Deretter vet vi at utviklingen kommer til å skje fort og at plutselig er 8 uker gått og de er klar for å flytte til sine nye hjem. 

Vi ønsker dere en fin uke!

Det er ikke slik at det skjer veldig mye den første uken- stort sett går det i soving og spising. Dette er en matglad gjeng- så når man prøver å løfte dem opp så leiter de etter pupp med en gang. Hadde planer om å få tatt litt pene bilder av dem mens de sov, men hver gang jeg prøvde å flytte på en av dem ble det liv i hele gjengen:) Stacie er sånn en fin mamma- og det er så enkelt å bo sammen med henne. Valpene er rene, mette og fornøyde. 

I løpet av denne uken som kommer så vil de få øyne - det vil si at øynene åpner seg og det gleder jeg meg like mye til hver gang. Da får de mer personlighet med en gang. 

30.05.2024 VALPENE ER FØDT

Onsdag morgen merket vi at Stacie hadde startet oppblokkingen. Det ble gravd huller i blomsterbedd rundt om i hagen der hun tenkte det kunne være fint for en gjeng med valper å bli født. Hun takket nei til kveldsmat og var generelt urolig utover kvelden. Jeg sov i stuen sammen med henne da jeg tenkte det nærmet seg. Men ingen valper. Oppblokkingen fortsatte utover torsdagen- og jeg hadde en avtale på kvelden så Egil tok over valpevakten. Rundt kl 19.00 meldte første valp seg- en blå hanne. Deretter kom det 4 trefarget valper-1 hanne og 3 tisper- før det virket som hun var fornøyd. Stacie var så stolt over valpene og er- akkurat som forrige gang- en flott mamma. Jeg var- slik jeg alltid er når vi har kull- oppe på natten med henne de første dagene. På morgensiden meldte det seg en tispevalp til, men den var dessverre dødfødt. 

Jeg hadde et dommeroppdrag på Maurvang denne helgen så Egil har vært hjemme og passet valpene i helgen. Før jeg dro på lørdag så la jeg merke til at den ene valpen virket veldig slapp. Vi tilleggsforet den og passet på at den fikk god plass på spenene til Stacie. Dessverre ble den gradevis bare dårligere- og sovnet stille inn på søndagskveld mens den lå i fanget på Egil. Livet som oppdretter er hardt og det er ikke fritt for at tårene rant da jeg fikk telefon fra Egil om det. De kommer inn i våre liv og vi elsker dem fra første sekund- og når sånt skjer- som det innimellom gjør- så kjennes det så vondt og leit ut. 

De fire valpene som er igjen stortrives og er blitt skikkelige runde valper. Stacie elsker mamma livet og sine små. 
 

For spørsmål/informasjon eller ønske om å stå på venteliste er det bare å ta kontakt

Janne Sandbakken
Audnedalsveien 2989
4525 KONSMO
Norge
Tlf: +47 99451135
JanneSandbakken@hotmail.com

For spørsmål/informasjon eller ønske om å stå på venteliste er det bare å ta kontakt

Janne Sandbakken
Audnedalsveien 2989
4525 KONSMO
Norge
Tlf: +47 99451135
JanneSandbakken@hotmail.com

Beagle Norge

Valper fra vårt oppdrett er:
 

Registrert i Norsk Kennel Klub (Stamtavle)
Vaksinert ved 8 ukers alder
Id Merket (Microchip)
Veterinærbesiktiget
Regelmessig mark/orm behandlet