Absolutely Spotless Hawana & Beagelee Donald Duck

"Miranda Lambert" Kullet 2017

Aviatrix`s Hell In Heels "Topsy" (F)
Aviatrix`s Crazy Ex-girl Friend (F)
Aviatrix`s Tin Man "Milo" (M)
Aviatrix`s Mamas Broken Heart (M)
Aviatrix`s We Should be Friends (M)
Aviatrix`s Gunpowder and Lead (M)
Aviatrix`s Famouse In A Smalltown "Dennis" (M)

NJ(D)CH NO UCH SE UCH FIN UCH PL UCH NORD UCH C.I.B Absolutely Spotless Hawana (Absolutely Spotless Szach & Absolutely Spotless Panama)

Beagelee Donald Duck (Ch Beagelee Archangel & Beagelee Penny In My Pocket)

Vi venter valper etter Absolutely Spotless Hawana og Beagelee Donald Duck cirka 22 april 2017.

Hawana og Donald er begge testet fri for MLS og IGS, og eventuelle valper vil være genetisk fri for MLS og IGS (N/N)

07.02.17 Hawana fikk løpetid
18.02.17 Hawana er parret
17.04.17 Valpene er født


Alle valpene i kullet har fått nye hjem.
 

Stamtavle

BEAGELEE
DONALD DUCK
BEAGELEE ARCHANGLE HARNETT WATERCOLOURS IN THE RAIN DARAGOJ CRYSTAL RAIN
DARAGOJ CHIT CHAT
BEAGELEE MADE IN AMERICA SHAW SPIRIT OF THE CHASE
MANAHOUND SCENTER PIECE
BEAGELEE PENNY IN MY POCKET BEAGELEE POCKETFUL OF SUNSHINE DARAGOJ LAUDATUR
BEAGELEE KILLER QUEEN
BEAGELEE FOXY LADY DARAGOJ CRYSTAL RAIN
BEAGELEE FINEST BLEND
ABSOLUTELY SPOTLESS
HAWANA
ABSOLUTELY SPOTLESS SZACH HOTSHOT XANDRINA                         DARAGOJ FRANK ZAPPA
STARBUCK TORBAY SMOKE RING                             
SPOTLESS INGRID LEMATJA`S T-TWO
CALABRIA`S CAMILIA TE QUEL
ABSOLUTEY SPOTLESS PANAMA ELTON LACIATA SFORA HAREHUNDEN DRUFUS
DUMKA BIVALVIA
CALABRIA`S CAMILIA TE QUEL DARAGOJ COUNTRY CLASSIC
BOROWKA TEL- QUEL

VALPEOPPDATERING

Fødselsvekt1 uke2 uke3 uke4 uke5 uke6 uke7 uke8 uke
Valp T 1322536
Valp T 2278461
Valp H 1239454
Valp H 2203333
Valp H 3277496
Valp H 4272529
Valp H 5228370
Uke12345678
Behandling mot innvollsparasitter                  x                    x                                                 

07.01.2019 Siden sist: Aviatrix`s Hell In Heels "Topsy"

21.11.2018 Siden sist: Aviatrix`s Famouse In A Small Town "Dennis"

10.06.17 Du kan alltid komme hjem igjen.....

8 uker går fort- spesielt når man følger valper. (Ja med mindre man venter på å kunne hente den- da går tiden sent) Og nå var tiden inne for å ta avskjed med valpene. Det er alltid litt vemodig, men når man treffer den ene trivelige valpekjøperen etter den andre så vet man at man har gjort de riktige valgene og at valpene får det godt i sine nye hjem. Nå ser jeg frem til oppdateringer og bilder, og gleder meg til å følge dem fremover. Ønsker dere alle lykke til i nye hjem, og som jeg pleier å si; dere kan alltid komme hjem igjen...

05.06.17 Valpene er 7 uker gamle

På grunn av forberedelser til Ellies valpekull har det blitt dårlig med oppdateringer og bilder av valpene til Hawana. Men vi har nytt gode dager i penværet på Sørlandet, og det er en aktiv gjeng som stortrives med å kunne løpe fritt rundt i hagen på jakt etter nye skatter.

Torsdag denne uken går turen til veterinær for vaksine og id merking, og det er alltid markeringen på at min tid sammen med disse nydelige valpene snart er over. Alltid like vemodig- men jeg vet at de går en god fremtid i møte i sine nye hjem:) 8 uker går altfor fort, og jeg skal nyte hvert sekund jeg har sammen med dem før de reiser!
 

28.05.17 Valpene er 5 uker

Sommeren er kommet til Sørlandet og vi har nytt flotte dager med varme og sol. Valpene har vært helt i ekstase over å kunne løpe fritt ut og inn av huset og leke i hagen. Det er mye som skal undersøkes og smakes på. Vi har et finskstøver kull som er et par uker yngre, og de har fått gjennomgå av denne gjengen og fått full innføring i alt som er lov og ikke lov. Da vi skulle fotografere valpene i dag oppdaget jeg at det var tid for litt negleklipping, og det var ikke alle som var like innstilt på det. Ikke så moro å måtte sitte stille og klippe negler når man har så lyst til å løpe rundt å leke med de andre. På bilde ser du Aviatrix`s Tin Man sin mening om negleklipping:)

Etter mye frem og tilbake har jeg landet på navn fra Miranda Lambert sine sanger; og valpene får følgende stamtavle navn:
Aviatrix`s Hell In Heels (Tispe)
Aviatrix`s Crazy Ex-girl Friend (Tispe)
Aviatrix`s Tin Man
Aviatrix`s Mamas Broken Heart
Aviatrix`s We Should be Friends
Aviatrix`s Gunpowder and Lead
Aviatrix`s Famouse In A Smalltown


Til uken blir det en ny omgang med kur mot innvollsparasitter, og så håper jeg på mer finvær slik at vi kan fortsette å være ute. Jeg skal nye hvert øyeblikk med denne gjengen- tiden går så fort før de skal reise i sine nye hjem.

AVIATRIX`S CRAZY EX-GIRL FRIEND
AVIATRIX`S CRAZY EX-GIRL FRIEND
AVIATRIX`S FAMOUSE IN A SMALLTOWN
AVIATRIX`S FAMOUSE IN A SMALLTOWN
AVIATRIX`S GUNPOWDER AND LEAD
AVIATRIX`S GUNPOWDER AND LEAD
AVIATRIX`S HELL IN HEELS
AVIATRIX`S HELL IN HEELS
AVIATRIX`S MAMAS BROKEN HEART
AVIATRIX`S MAMAS BROKEN HEART
AVIATRIX`S TIN MAN
AVIATRIX`S TIN MAN
AVIATRIX`S WE SHOULD BE FRIENDS
AVIATRIX`S WE SHOULD BE FRIENDS

16.05.2017 Valpene er 4 uke gamle

Jeg var bortreist noen dager forrige uke, og merket så stor forskjell på valpene når jeg kom hjem igjen. Nå er de ut og inn av valpekassen, og det bites og lekes med hverandre. Planen var å ta dem med ut i hagen i dag, men det har plasket ned i hele dag så vi får ta det igjen en annen dag. Hawana er heller ikke så påpasselig med valpene, og både Donald og Ailo (finskstøver) har fått lov å komme inn i valpekassen og hilse på dem.

Selv om jeg har brukt denne metoden i noen år nå, så blir jeg like imponert hver gang det prøves ut med et nytt kull. Så fort de tar det, og så mye enklere det gjør det for meg som oppdretter. Jeg driver fortsatt å kikker på navn, men lover at det er på plass i løpet av de neste dagene.

11.05.2017 Valpene er 3,5 uke gamle

Den siste uken har det blitt mye fart i valpene, og valpekassen er blitt for liten for dem. Nå føler de behov for å utforske mer av verden og kryper ut av kassen så fort de får mulighet til det. De leker og biter på hverandre, og fremstår som små beagler. Jeg har vært bortreist i noen dager og merket veldig forskjell bare på de få dagene jeg var borte. De har fått sitt første måltid med fast føde, og det falt veldig i smak. Bordmanerene kunne vært bedre, men Hawana vasker dem villig rene etterpå.

I dag har jeg satt inn litterboxen, og det tok bare et par timer før de første valpene tok den i bruk. Jeg kan ikke få fullrost denne metoden nok.

Ellers så skal jeg bruke uken til å finne navn til valpene. Neste uken regner jeg at gjengen tar turen ut i hagen og ser på omgivelsen der.

04.05.2017 Valpene er 2,5 uker gamle

Valpene til Hawana og Donald er 2,5 uke og det går fint med hele gjengen. To av valpene lå litt etter i vekt og på grunn av størrelsen ble de lett skudd bort av større søsken under måltidene. Så jeg har valgt å tilleggsforet dem- det merker jeg godt på flere måter. Blant annet er de veldig fort oppmerksom når jeg nærmer meg valpekassen og de reiser seg opp og leter etter meg. Ellers har valpene begynt å åpne på øyer, og i slutten av denne uken forventer jeg at også ørene åpner seg. Da får de så mye mer personlighet:)  Ellers har de fått sin første kur mot innvollsparasitter og den falt ikke i smak.

26.04.2017 Valpene er 1 uke gamle

Det knytter seg alltid spenning til den første uken i valpenes liv- mye kan skje på kort tid når valpene er så små. Men det står bra til med Hawana og valpene. De spiser og legger på seg. Hawana har stort morsinstinkt og tar godt vare på sine små- men to av hannene ligger litt etter i vekt og blir ofte skudd bort under foring av sine større søsken- så de har jeg valgt å tilleggsfore for å sikre seg at de får nok mat. Tiden går med i å spise og sove. Valpene er veldig like i sine tegninger og jeg har ikke mulighet til å se forskjell på hannvalpene så jeg har måttet merke dem med hvit tusj på ryggen- man ser det på noen av bildene at valpen har tall på ryggen.

19.04.2017 Den verste delen med å være oppdretter

Det har vært et langt og vanskelig døgn, og vi har prøvd å gjøre så godt vi kan- men i dag morges sovnet den minste av jente stille inn. Hun har slitt hele veien med å ta til seg mat. Det er like vanskelig hver gang man må gi slipp på noen- så i dag hater jeg å være oppdretter.  I morgen kommer det heldigvis en ny dag...

P.S. Det står bra til med de andre valpene- som spiser godt og legger på seg.

17.04.2017 Valpene er født

Hawana og Donald har fått 8 små valper- 3 tisper og 5 hanner. Alt er bra med mor og barn. Alle valpene er tricolor og så like i tegningene at det skal bli en utfordring å se forskjell i begynnelsen.

09.04.17

Vi teller ned på dager, og venter at valpene melder sin ankomst i slutten av påsken. Hawana har lagt seg godt ut, og det er nesten sånn at vi synes synd på henne når hun vagger rundt i hagen. Til vanlig veier hun 10 kg, mens nå veier hun 19,6 kg.
 

23.03.17

Etter grundig vurdering og i samråd med veterinær har vi besluttet en gjenparring med Donald.. Vi har vært spent på om det skulle bli noen valper denne gangen, og har vært sparsom med informasjon da vi ikke ønsker å måtte skuffe noen. Men som bildet viser tror jeg ikke det er behov for ultralyd for å bekrefte drektighet. Det er forventet at valpene blir født rundt 22 april- det vil si at hun har cirka 4 uker igjen før valpene melder sin ankomst. 

Beagle Norge