Simonaland Lalie & Beagelee Donald Duck

"Brad Paisley " Kullet 2018

Aviatrix`s I`m gonna miss her  (F)
Aviatrix`s Whiskey Lullaby "Albus" (M)
Aviatrix`s Little Moments (M) (forulykket 01.12.18)
Aviatrix`s Me Neither (M)
Aviatrix`s Celebrity "Alvin" (M)
Aviatrix`s Mud On The Tires "Diezel"(M)
Aviatrix`s Better Than This (M) "Chiron"

SIMONALAND LALIE

MLS N/N
IGS N/N
NCCD N/N
 

BEAGELEE DONALD DUCK

MLS N/N
IGS N/N
NCCD C/N

BEAGELEE DONALD DUCKBEAGELEE ARCHANGLEHARNETT WATERCOLOURS IN THE RAINDARAGOJ CRYSTAL RAIN
DARAGOJ CHIT CHAT
BEAGELEE MADE IN AMERICASHAW SPIRIT OF THE CHASE
MANAHOUND SCENTER PIECE
BEAGELEE PENNY IN MY POCKETBEAGELEE POCKETFUL OF SUNSHINEDARAGOJ LAUDATUR
BEAGELEE KILLER QUEEN
BEAGELEE FOXY LADYDARAGOJ CRYSTAL RAIN
BEAGELEE FINEST BLEND
SIMONALAND LALIEASTRAVEGAS BRAD PITTALOTORIUS OLD GLORY GIORGIO VERSACEMONACO XANDRINA
ALOTORIUS OLD GLORY PEARL            
DIUNA XANDRINAHOTSHOT XANDRINA
DANCING QUEEN XANDRINA
ABSOLUTELY SPOTLESS ENIGMADARAGOJ FINAL CUTDARAGOJ LAUDATUR
DARAGOJ FOXY LADY
SPOTLESS INGRIDLEMATJA`S T-TWO
CALABRIA`S CAMILIA TEL QUEL

Oppdateringer

27.11.2018 Siden sist: Aviatrix`s Mud On The Tires "Diezel"

21.11.2018: Siden sist: Aviatrix`s Whiskey Lullaby "Albus

21.11.2018: Siden sist: Aviatrix`s Celebrity "Alvin"

03.06.2018 6 uker og 5 dager

Bildene under er tatt med mobiltelefon med "live" funksjon på- og Egil og jeg har smilt godt når vi har sett på bildene for på hver eneste bilde så ser man halen logre heftig. Så skulle ønske at hjemmesiden åpnet for at man la ut bilder sånn at jeg kunne vise dere hvor trivelig de er. Sommeren er kommet til Sørlandet og jeg har funnet frem et barnebasseng som valpene kan benytte når de løper rundt i hagen. De første gangene var det uvant og litt rart, men i dag var det flere som husket hvor de kunne avkjøle seg og hoppet frivillig oppi. Det skal sies at vannmengden ikke er er veldig stor, men nok til at de blir nedkjølt på bein og mage- samt at mange av dem drikker litt vann også når de først har hoppet oppi. Gjengen har fått behandling mot innvollsparasitter og jeg har endelig funnet navn til dem fra favorittsanger til Brad Paisley. Til uken blir det veterinærbesøk med helsesjekk, vaksine og id merking. Jeg holder også på å fordele valpene sånn at i løpet av de neste dagene sender jeg ut informasjon med bilde og navn til de aktuelle valpekjøperne. Tiden sammen med valpene går fort og det er litt vemodig å tenke på at de drar til nye hjem om en god uke til. Men jeg vet at de kommer til gode hjem- og i mellomtiden skal jeg nyte hvert øyeblikk sammen med dem.

Tispe 1: Aviatrix`s I`m Gonna Miss Her

Hanne 1: Aviatrix`s Whiskey Lullaby

Hanne 2: Aviatrix`s Little Moments

Hanne 3: Aviatrix`s Me Neither

Hanne 4: Aviatrix`s Celebrity

Hanne 5: Aviatrix`s  Mud On The Tires

Hanne 6: Aviatrix`s Better Than This

22.05.2018 5 uker

De har det travelt, og det er ikke lett å få tatt bilder av dem når man er alene hjemme med dem. Sommeren er kommet til sørlandet, og valpene nyter gode dager ute i solen på dagtid. De har fått kur mot innvollsparasitter, og inntar flere måltider med fast føde hver dag. Når jeg kommer for å gi dem mat, er de ivrige til å komme meg i møte og halene går nesten av i gjensynsglede. De har funnet ut at både sko og buksebein er godt å tygge på. Det er en gjeng med veldig glade valper- noe som kommer frem på den lille videoen av dem. Egil kommer hjem til helgen og da håper jeg at vi kan få tatt noen oppstilte bilder og hodebilder av hver enkelt valp sånn at dere kan få sett dem skikkelig.

14.05.2018 4 uker

De ser uskyldige ut, men det er bare enn så lenge. De nye valpeskålene fungerte bedre til foring av mindre valper. Maten "Vom og hundemat" med iblandet geitemelk faller i smak.

Det  har kommet in "litterbox" i valpekassen som valpene har tatt i bruk, men av en eller annen grunn foretrekker Lalie å ligge i denne hun også.
Valpene har vært ute og nytt det flott været vi har her i Sør.

Jeg har snart i mål med navnene til valpene og kommer med mer informasjon om noen dager.For først må jeg bli ferdig med eksamen jeg skal ha på fredag- men når den er over er jeg "all yours".

Denne uken blir det en ny runde med behanding mot innvollsparasittter.

10.05.2018 Føste måltidet med fast føde

I dag ble første måltid med fast føde inntatt, og det falt i smak. Man er fremdeles så liten at man ikke rekker opp til skålen om den står i stativ, men når den bare kom innenfor rekkevidde er appetitten stor. Ailo- finskstøver hannhund- gir gjerne en hjelpende hånd når skålene skal "vaskes" og bryr seg lite om små beagler som ønsker å hjelpe han med jobben. Gulvet i stua vår er litt glatt- så vi har funnet frem valpeteppet som gir bedre feste. Og nå er det full rulle rundt.

Jeg prøver å skrive litt ulikt om valpene, men i og med at det første måltidet foreløp seg samtidig så velger jeg å legge ut de samme bildene og teksten.

08.05.2018 3 uker gamle

Må bare si at de er fortsatt 7 valper i kullet til Lalie- men den ene hannen sov så godt at jeg hadde ikke hjerte til å vekke han:) Denne gjengen var mindre enn valpene til Panda og Maza da de ble født, og er fortsatt mindre i størrelse. Men de er veldig aktive og er ofte på tur ut av kassen. Fargemessig er de også litt mørkere i tegningene, men dette vil forsvinne etterhvert som de vokser til. Valpene til Donald har ofte vært mørkere, men får noen noen nydelige ansikter som voksen.

Også denne gjengen begynner med fast føde i morgen, og jeg regner med at det faller i god smak. Det blir nok noen turer ut i hagen i løpet av neste uke om været holder seg- det pleier å få en skrekkblandet mottakelse som heldigvis går fort over. Gleder meg til jeg kan begynne å vise dere oppstilte bilder av valpene- sånn at dere kan se hvor pene de er. Disse bildene rettferdiggjør dem ikke:)

02.05.2018 2 uke gamle

2 uker gamle- og tid for den første kuren mot innvollsparasitter. Selve kuren er rosa farget og utifra mottakelsen hos valpene smaker den heller ikke godt. Det skjer stadig utvikling hos valpene- alle har åpnet øynene og det blir godt stadig forsøk på forflytning oppreist på ustøe ben. Jeg merker også at ørene har åpnet seg hos noen og de reagerer på lyder. Fortsatt er hovedaktiviteten søvn og mat, men neste uke vil de innta sitt første faste måltid og fra da øker bare aktiviteten. Mamma Lalie er en en omsorgsfull og god mamma for sine små, og de blir godt ivaretatt.

23.04.18 1 uke gamle

Det ble en tung start på uken da den ene tispevalpen døde. Vi vet at den første uken alltid innebærer risiko for at valper kan bli syke eller at mor ligger på dem- men det er like trist hver gang.

Men Lalie er en god mamma for sine små, og de blir godt ivaretatt med mat, søvn og stell. Vekten på samtlige valper har økt betraktelig. Nå teller vi ned på dager til øynene åpnes og valpene får mer personlighet. Er virkelig en flott tid å ha valpekull på- og jeg nyter hvert sekund med dem.

16.04.18 Valpingen er i gang...

Valpingen er i gang. Lalie har vært rolig gjennom hele dagen, og med unntak av noe pesing har det vært lite tegn på at fødselen nærmet seg. 
Kl 21.15 ble første valp født. En mørk hannvalp. Vekt 213 gram.
Kl 22.20 ble andre valp født. En mørk hannvalp. Vekt 265 gram.
Kl 23.42 ble tredje valp født. En mørk tispevalp. Vekt 266 gram.
Kl 00.31 ble fjerde valp født. En mørk hannvalp. Vekt 255 gram.
Kl 00.44 ble femte valp født. En mørk hannvalp. Vekt 241 gram.
Kl 00.54 ble sjette valp født. En mørk tispevalp. Vekt 236 gram.
Kl 02.14 ble sjuende valp født. En mørk hannvalp. Vekt 289 gram.
Kl 02.41 ble åttende valp født. En mørk hannvalp. Vekt 286 gram.

Vi så 7 sikre valper på røntgen bildet, men var usikker på om det var en valp til. Så da den åttende valpen meldte sin ankomst var det en gledelig overraskelse. Men nå tror jeg valpingen er over- Lalie har lagt seg godt til rette med sine små og snorker høylytt.

Valpene i kullet er veldige mørke og har lite tegninger på seg- så det skal bli en utfordring å se forskjell på dem de første ukene.

18.04.18 RIP lille jente- takk for den lille tiden vi fikk med deg.  <3