Got To B Part Of My Heart & Trajam The Tourist

"Dierks Bentley" Kullet 2018

Aviatrix`s Am I the Only One

Musladin-Lueke Syndrome (MLS): N/N
Neonatal Cerebellar Cortical Degeneration (NCCD): N/N
Imerslund-Grasbeck Syndrome (IGS): N/N
Primary Open Angle Glaucoma (POAG): N/N
Pyruvate Kinase Deficiency (PKDef): N/N

MLS - N/N
Factor 7 - N/N
NCCD - N/N
IGS - N/N
PKDef - N/N
POAG - N/N
Lafora Epilepsi - N/N
OFA Hips - GOOD

TRAJAM THE TOURISTLANBUR CARSON CITYLANBUR ONE MAN SHOWECHO RUN FROLICSOME FELLA
LANBUR SPECIAL OCCASION
LANBUR TAYLORED TO TASTELANBUR THE CONTINENTAL
COLWYN`S CALLIOPE
TRAJAM ALMOST FAMOUSWINDKIST A WALK IN THE PARKJUST WRIGHT I`M A PEPPER TOO
BIJOUX A WALK IN THE CLOUDS
BAYOU OAKS PEPPERONIDARAGOJ CRYSTAL RAIN
BAYOU OAKS MACARONI
GOT TO B PART OF MY HEART                                         CHERRY CREEK ON VICTORY LANEBARRISTER`S SPARKSFLYATBAKERSTREETJABRWOKI`S CHANTICLEER
BARRISTER`S THE WRIGHT TONE
CHERRY CREEK CLASSY CHASSISWINDKIST A WALK IN THE PARK
CHERRY CREEK MAGIC POTIONS
SZEPHEGY-SZIMAT BRENDA                                      HESSIN TOBIASDARAGOJ HIGH AND MIGHTY
BLUE SINGERS BERENICE
SKILO MAS GROSS SCOREBAYOU OAKS TIGER WOODS                                                               
TREWELYN GRANDEZZA

Oppdatering

10.01.2019 Valpen er 8 uker og leveringsklar

Sammen med flokken til Panda, har valpen til Maza vært hos veterinær Eli Ovedal i dag. Der har han blitt grundig sjekket og veid, før han har fått vaksine og blitt id merket. Alt var i skjønneste orden! Han var ikke kjempe imponert over bilveien til Kvinesdag og ble litt bilsyk. Lørdag flytter han til sin nye familie i nærheten av Porsgrunn. Jeg har nytt hvert minutt sammen med han og flokken til Panda, og det er litt vemodig at tiden her hjemme er over- men jeg vet han han fått et flott liv hos sin nye familie! Lykke til, og husk at du alltid kan komme hjem igjen!

31.12.2018 Valpen er 6,5 uke gammel

Det ble et lengre opphold i oppdateringen om valpene til Panda og Maza- dette er den første julen uten mamma og vi bestemte oss for en stund siden at vi (pappa og søskenflokken) ønsket å ta en felles tur til utlandet i julen. Så derfor har det blitt lite med bilder og oppdateringer, men håper dere har forståelse for det. Egil har vært hjemme med valpene mens vi var på tur- så det var en happy og godt ivaretatt gjeng som møtte meg i går da jeg kom hjem. Jeg er veldig fornøyd med eksteriøret og mentaliteten til Maza sin valp, men har innsett at jeg ikke kan beholde flere hanner og kommer mest sannsynlig til å finne et passende hjem til den.

10.12.2018 Valpen er 4 uker

3,5 uke gammel og allerede en storsjarmør. Alltid på jakt etter noe å spise- og veldig trygg på seg selv. Panda har tatt over rollen som mamma og han har ikke reagert noe på byttet. Og Maza har fått kur med galastop som reduserer hormonene og melkeproduksjonen så det går fint med henne også.

Denne uken blir det nok en runde med kur mot innvollsparasitter- og så må jeg finne navn til hele flokken. For denne karen heller jeg mot en sang av Dierk Bently som ville være veldig passende; "Am I the only one". Vi får se hva vi havner på:)

06.12.2018 Valpen er 3 uker

Maza sin "lille" gutt har flyttet sammen med flokken til Panda på heltid- og ble tatt imot med åpne armer. Maza hadde overflod på melk og det var ingen grunn for han å bevege seg rundt i kassen da maten alltid var i nærheten. Så han ble tykkere og tykkere av all maten og jeg ble bekymret for at han ikke skulle komme opp på beina i det hele tatt. Men han har gjort mine bekymringer til skamme og er like aktiv som sine "søsken". Han har åpnet øynene og har fått det typiske beaglepreget de alle får når øynene åpnes. Han har fått sitt første måltid med fast føde- og det falt i smak. "All den maten til meg" tror jeg han tenkte for han tok et skikkelig "dykk" ned i skålen og spiste med stor appetitt. Ellers så har litterboxen kommet på plass og han har tatt den i bruk. Valpekassen er begynt å bli for liten og han har tatt noen turer ut av den.

26.11.2018 1 uke og 4 dager gammel

Det går i spising og soving stort sett gjennom hele døgnet- og mamma Maza tar godt vare på han. Nesten for godt- han er blitt veldig kraftig (les tjukk) den siste uken og jeg er en smule bekymret for at han skal bli "svømmer". Han har ikke åpnet øynene enda, men regner med at det skjer i løpet av denne uken.

19.11.2018 4 dager gammel

Det er ingenting å si på verken appetitten eller stellet til denne valpen- og enn så lenge blir den værende hos Maza.

15.11.2018 Valpene melder sin ankomst

Det er ikke alltid ting går som planlagt og som oppdretter får man en sår påminnelse om at avl aldri er enkelt. Til tross for nøye overvåkning av løpetid, blodprøver og rett timing av parringstidspunket ventet bare Maza to valper denne gangen også. Og på røntgen bildene så vi at det var to store valper.

Torsdags kveld merket vi at fødselen nærmet seg og etter noen timer var den første valpen kommet ned i bekkenet, men det var vanskelig å få den ut pga av størrelsen. Men vi klarte tilslutt å dra valpen ut- en stor og fin hannvalp. Så gikk det en god time før neste mann lå i bekkenet- men den kom dessverre med beina først og ble sittende fast i bekkenet. Og selv om vi jobbet iherdig med å få den ut så stod ikke livet til å redde. Det var en STOR tispevalp.

Maza tar godt vare på valpen, men jeg kommer til å gjøre en vurdering underveis om den blir en del av kullet til Panda eller ikke. Faren med å være singleton er at den får all mat alene og fort kan bli "svømmer". Men foreløping blir den værende hos Maza. Så får tiden vise hva det blir til. Dette blir nok siste kullet vi har på Maza og jeg kommer selvsagt til å beholde denne valpen selv.