Absolutely Spotless Hawana & Beagelee Donald Duck

"Dierks Bentley" Kullet 2016

Aviatrix`s Drunk On A Plane (T) "Cava"
Aviatrix`s Different for Girls (T) "Lucy"

NJ(D)CH NO UCH SE UCH FIN UCH PL UCH NORD UCH C.I.B Absolutely Spotless Hawana

Beagelee Donald Duck (Ch Beagelee Archangel & Beagelee Penny In My Pocket)

18.10.16 fikk ble det født 3 valper- 2 tisper og 1 hannvalp. Det var en vanskelig fødsel, og dessverre var hannvalpen dødfødt.

Donald er genetisk fri for MLS og Hawana er test fri for MLS- så valpene er genetisk fri for MLS (N/N)
 

Stamtavle

BEAGELEE
DONALD DUCK
BEAGELEE ARCHANGLE HARNETT WATERCOLOURS IN THE RAIN DARAGOJ CRYSTAL RAIN
DARAGOJ CHIT CHAT
BEAGELEE MADE IN AMERICA SHAW SPIRIT OF THE CHASE
MANAHOUND SCENTER PIECE
BEAGELEE PENNY IN MY POCKET BEAGELEE POCKETFUL OF SUNSHINE DARAGOJ LAUDATUR
BEAGELEE KILLER QUEEN
BEAGELEE FOXY LADY DARAGOJ CRYSTAL RAIN
BEAGELEE FINEST BLEND
ABSOLUTELY SPOTLESS
HAWANA
ABSOLUTELY SPOTLESS SZACH HOTSHOT XANDRINA                         DARAGOJ FRANK ZAPPA
STARBUCK TORBAY SMOKE RING                             
SPOTLESS INGRID LEMATJA`S T-TWO
CALABRIA`S CAMILIA TE QUEL
ABSOLUTEY SPOTLESS PANAMA ELTON LACIATA SFORA HAREHUNDEN DRUFUS
DUMKA BIVALVIA
CALABRIA`S CAMILIA TE QUEL DARAGOJ COUNTRY CLASSIC
BOROWKA TEL- QUEL

VALPEOPPDATERING

11.12.2018 Siden sist: Aviatrix`s Drunk On A Plane "Cava"

26.04.17 Aviatrix`s Different For Girls "Lucy"

Vi har fått bilder og informasjon om Aviatrix`s Different For Girls "Lucy"- jeg setter så pris på dette for da får jeg mulighet til å følge dem og se hvordan de utvikler seg. Var ikke så vanskelig å se at "Lucy" og "Cave" (se bilde under) er søsken.

18.03.17 Aviatrix`s Drunk On A Plane "Cava"

Vi gleder oss stort over bilder og oppdateringer om avkom fra vårt oppdrett, og denne gangen har vi fått epost fra Aviatrix`s Drunk On A plane "Cava". For en nydelig liten jente, og med dette blikket hadde det blitt mange ekstra godbiter hver dag:)

09.12.16

Aviatrix`s Drunk On A Plane (T) "Cava"
Aviatrix`s Different for Girls (T) "Lucy"

Aviatrix`s Drunk On A Plane
Aviatrix`s Drunk On A Plane
Aviatrix`s Different for Girls
Aviatrix`s Different for Girls

Jeg er nettopp kommet hjem fra en tur til Russland denne uken- så det har blitt dårlig med oppdateringer og bilder, men her kommer noen bilder og litt informasjon. Mens jeg var borte har venner og familie stilt opp og ivaretatt valpene og de andre hundene. Hawana og valpene flyttet ut i kennelbygget disse dagene og det er tydelig at valpene synes det var moro med nye omgivelser. Men jeg kjente litt bekymring da jeg fikk telefon om at den ene valpen hoppet inn og ut av valperommet- gjennom de årene vi har hatt kennelbygg har ingen valp gjort det. Den minste jenta hadde hatt noen trivelige timer med å hilse på de andre hundene og undersøkt sine omgivelser. Heldigvis har vi trygge hunder som er vant til små valper.

Neste uke går turen til veterinær før første man reiser til sitt nye hjem. Den andre jenta blir værende litt lengre og blir hentet i romjulen.

 

30.11.16

Å ta bilder av aktive valper er ikke enkelt, og disse to jentene er så sosiale og vil gjerne opp i fanget når man setter seg ned sammen med dem- så da blir det ikke enklere. Så når leken begynner å stilne og de legger seg ned på teppet ved ovnen må jeg benytte sjansen.

Denne uken har de fått lov å utfolde seg mer sammen med de andre hundene utendørs, og det er mye som skal undersøkes og luktes på.

Egil har vært bortreist på jobb og ikke truffet dem på noen uker, og dermed ser han de med litt andre "øyne" enn jeg som er sammen med dem daglig. Og han er så imponert over hvor sosiale disse valpene er. Hver morgen når vi står opp så insisterer de på å hilse og sitte litt i fanget før de vil spise maten sin. Og ingenting er vel bedre enn å starte dagen med litt valpekos.

22.11.16

Ingenting er som beaglevalper, og disse to små jentene skal det bli vanskelig å ta avskjed med når den tiden kommer- men heldigvis er det noen uker til de reiser og jeg skal nyte hvert øyeblikk med dem. Vi har hatt forferdelig vær med kulde, regn og snø de siste to ukene- så det har blitt lite tid ute for de små. Men de har fått sett at verden er litt større utenfor og det var mye som måtte undersøkes.

Man merker at de blir større og har behov for å få ut litt energi- så full rulle før de kommer og kryper opp i fanget for kos og hvile.

13.11.16

Tiden flyr i godt selskap, og valpene nærmer seg 4 uker. Jeg sliter med dårlig samvittighet for at jeg ikke har fått oppdatert hjemmesiden mer regelmessig med bilder og informasjon om valpene, men jeg har slitt med sykdom og energien har vært minimal. Valpene har blitt mye mer aktive, og tar seg oftere runder rundt i stuen for å utforske den. De har begynt å spise fast føde og det har falt i smak. De andre hundene har fått lov til å hilse på dem. Det er to veldig trivelige tisper som allerede har skjønt hvordan de skal tvinge Egil rundt lillefingeren sin:)

De har fått inn "litterboxen" i kassen og dette fungerer utmerket- jeg blir like imponert hver gang over hvor effektivt dette er.

29.10.16 Valpene har fått navn

Det har vært lite oppdateringer og bilder av valpene, og det har sin naturlige årsak. Hawana har slitt med melkeproduksjonen og derfor har jeg vært opptatt med å tilleggsfore valpene hver andre time. Den første uken er alltid kritisk for små valper, og når man i tillegg må tilleggsfore dem blir det ekstra spenning knyttet til om valpene vil klare seg. Men så langt ser det veldig lovende ut. Valpene har god appetitt og spiser godt.

Jentene til Hawana og Donald vil få navn fra sanger til "Dierk Bentley":
Aviatrix`s Drunk On A Plane
Aviatrix`s Different for Girls

Valpene har begynt å åpne på øynene og vi gleder oss til å se "personligheten" når øynene har åpnet seg helt.

25.10.16 Valpene er født

Tirsdag 18.10.16 fikk Hawana 3 valper- 2 tisper og 1 hannvalp. Det var en vanskelig fødsel og dessverre var hannvalpen dødfødt. Det står bra til med mor og de 2 gjenlevende tispevalpene.

13.10.16 Røntgen på Hawana

Da har vi vært på besøk hos veterinær Eli Ovedal, og på røntgenbildet kunne vi se tre valper. Det er et mindre antall valper enn Hawana har gitt i sine tidligere kull. Nå begynner nedtellingen til valpene er her, og vi gleder oss til å treffe dem:) I forhold til dere som står på venteliste til dette kullet så vil dere få mer informsjon om hvorvidt vi har valp å tilby dere først når valpene er født og vi ser fordeling av kjønn.

11.10.16 Oppdatering om Hawana

I slutten av denne uken/begynnelsen av neste uker forventer vi at valpene til Hawana og Donald vil melde sin ankomst. Vi skal på røntgen med Hawana på tordag denne uken, og håper å få litt mer informasjon om antall da. Formen er fin, og appetitten er på topp. Vi gleder oss masse til valpene kommer.

Beagle Norge