Absolutely Spotless Panda & Beagelee Bourne Identity

"Little Big Town" Kullet 2016

SE VCH Aviatrix`s Girl Crush "Marissa"

NOUCH NJ(D)CH Absolutely Spotless Panda (Beagelee Finnish Spirit & Absolutely Spotless Rusalka) ble parret med AU NO CH J Bourne Identity "Zac"(CH Absolutely Spotless Szach & CH Beagelee Final Match) 8 mars, og 8 mai ble det overraskende født 1 tispe valp. 

Valpen er genetisk fri for MLS, IGS og NCCD(N/N).

AVIATRIX`S GIRL CRUSH

07.01.2019 Siden Sist: Aviatrix`s Girl Crush "Marissa"

Aviatrix`s Girl Crush "Marissa" bor i Sverige med sin eier Gun-Britt. Og 16 desember fikk vi en hyggelig hilsen fra dem. Marissa var blitt Svensk viltspor champion! Vi gratulere så mye!!

07.01.17 Litt oppdateringer

Vi har fått litt bilder og oppdatering om Marissa. Ikke vanskelig å se at hun er datter av Panda på dette bildet. Vi setter så pris på bildene og oppdateringen, og gleder oss til å følge dere fremover.

26.06.16 7 uker

En trivelig og nysgjerrig liten jente er dette, og det skal bli vemodig å se henne reise til Sverige om i begynnelsen av neste uke. Men hun kommer til et godt hjem, og det er betryggende å vite.

Etter planen blir det veterinær besøk den kommende uken.

16.06.16

Denne lille "musa" er blitt en kløpper til å spise, og legger godt på seg. Hun får kjørt seg av de andre valpene, men tar igjen også. Og når man har lekt masse er hun den første som kommer og legger seg i armkroken min eller med beina mine om- jeg er opptatt med andre ting.

Hun var en uventet gave, og vi hadde planer om å beholde henne. Men ekteriørmessig har hun ikke utviklet seg slik som vi håpet på. Hun er frisk og rask, men vi hadde ønsket mer substans. Derfor har vi valgt å finne et godt hjem til henne.

05.06.16 4 uker

Også prinsessan har hatt en god uke- hun er fortsatt veldig liten sammenlignet med de andre, men har nå begynt å spise fast føde. Hun er like aktiv som dem og hiver seg med i lek. Når hun hører stemmen min kommer hun med en gang- alltid like logrende og glad og deler gledelig ut på beagle kisses.

30.05.16 3 uker

Det er en aktiv liten frøken som nå viser større interesse for lek med mor, de andre valpene og u.t. Hun spiser og legger på seg, men bærer preg av at hun har hatt en tøffere start en de øvrige valpene i kullet til Rumba og Panda. Kullene denne våren har vært preget av "det har vi ikke opplevd før", og når man trodde den verste perioden var over så starter en ny. I går kveld oppdaget jeg at Panda var så "rar"- hadde problemer med å gå og bare skalv. Ved nærmere undersøkelse har hun fått mastitt i det fremste brystet. Feberen var 39,5 og allmenntilstanden redusert. Så da ble det antibiotika kur og smertestillende mens jeg fikk massert opp kjertelen. Tydelig at dette var svært smertefullt, men Panda er en snill hund og godtok at dette var et nødvendig onde. Det er forventet at melkeproduksjonen kan avta så "Prinsessan" har fått smake på litt Royal Canin Starter Mousse, og heldigvis falt det i smak.

23.05.16 2 uker

Her i huset går hun under navnet "Prinsessan" for det er tydelig at vi har med en sterk personlighet å gjøre. I et forsøk på å få i henne mer væske har vi prøvd å tilleggsfore, men det faller ikke i god jord. Brekker seg og gjør grimaser- bare mors melk duger. "For det tycker jag prinsessan fortjenar" er tydelig mottoet hennes. Hun går gradevis opp i vekt og er en veldig sosial og trivelig valp. Hun får selskap av "Peter Pan" under hvert måltid og det skaper litt vennskapelig konkurranse som gjør at hun spiser mere. Også hun er blitt flink til å stabbe rundt, og man merker at ørene har åpnet seg.

19.05.16 Åpnet øynene, og ny nedtur

Det har vært en jevn stigning på vektkurven, men i går merket jeg at oppgangen var betydelig mindre på morgenen. Vanskelig å forklare, men noe man har lært seg å oppfatte gjennom erfaring sa meg at jeg burde få henne til veterinær. Hun fikk ny runde med injeksjoner med væske- denne gangen med antibiotika og b-vitaminer i tillegg. Så gikk natten og dagen som forrige uke med å legge henne til pupp hver andre time, og nå i kveld er vi forsiktig optimist igjen da vekta har begynt å gå opp igjen og hun spiser med større iver. 

Midt oppi all stresset oppdaget jeg har hun har åpnet øynene i dag.

14.05.16 Nesten en uke gammel

Ikke bare vi som ikke kan se oss mette på dette lille vidunderet- Panda har vært så opptatt med å stelle på valpen at den ikke fikk anledning til å spise. Så onsdag denne uken måtte vi oppsøke veterinær og valpen fikk injeksjoner med væske. Dette i kombinasjon med at jeg la valpen til pupp hver andre time fikk snudd den negative trenden, og de siste dagene har hun lagt godt på seg og spiser på egenhånd. Også Panda er en omsorgsfull mor som synes det er vanskelig å skulle gå fra valpen for mat eller do turer.

08.05.16 Ser dagens lys

Natt til søndag 08.05.16 har bydd på den største overraskelsen av dem alle. Vi har gjennom lange tider prøvd å få en valp etter Absolutely Spotless Panda- uten at det har lykkes. Hun har blitt parret på hver løpetid og forhåpningene om at "denne gangen lykkes det" har steget. Og skuffelsen har vært desto større. De første gangene la vi ut informasjon om "ventet kull" på hjemmesiden, men det sluttet vi med da vi måtte skuffe så mange hver gang det ikke ble valper. Vi har søkt råd hos ekspertet og oppdrettere, og fulgt opp med undersøkelser og ulike metoder- uten å lykkes.

Før vi reiste til Australia parret vi Panda, og da vi kom hjem tok vi ultralyd på henne- Ingen valper. Derfor var overraskelsen stor da Panda i går kveld begynte med rier. Ingenting tydet på at hun var drektig- heller ikke under selve fødselen. Så tårene kom da hun i dag morges fødte en nydelig tispevalp. Og for de som måtte lure- den blir værende her hos oss..

Valpen til Panda og Zac vil få navn fra country sangen til Little Big Town. Som sangen tilsier er vi helt bergtatt av denne lille jenta som var totalt uventet og så etterlengtet. Panda er så stolt og passer godt på henne.


For informasjon, kontakt oss pr E-POST eller på telefon 99451135.