Aktuelle kull

Crystalline Quality Give me a reason & beagelee donald duck

"Shania Twain " Kullet 2021
FØDT 27.09.2021
 

Aviatrix`s Any Man Of Mine
Aviatrix`s You Win My Love
Aviatrix`s No One Needs To Know
Aviatrix`s You`re Still The One
Aviatrix`s Man-I Feel Like A Woman
Aviatrix`s What Made You Say That
Aviatrix`s Honey Im Home
Aviatrix`s That Dont Impress MeMuch

MLS - N/N
Factor 7 N/N
NCCD -  N/N
IGS - N/N
PKDef - N/N
POAG - N/N
LAFORA- N/N
MLS - N/N
NCCD NCCD/N
IGS - N/N
LAFORA- N/N
BEAGELEE DONALD DUCKBEAGELEE ARCHANGELHARNETT WATERCOLORS IN THE RAINDARAGOJ CRYSTAL RAIN
DARAGOJ CHIT CHAT
BEAGELEE MADE IN AMERICASHAW`S SPIRIT OF THE CHASE
MANAHOUND SCENTER PIECE
BEAGELEE PENNY IN MY POCKETBEAGELEE POCKETFUL OF SUNSHINEDARAGOJ LAUDATUR
BEAGELEE KILLER QUEEN
BEAGELEE FOXY LADYDARAGOJ CRYSTAL RAIN
BEAGELEE FINEST BLEND
CRYSTALLINE QUALITY JUST GIVE ME A REASONWASKASOO DYNOMITE PHOENIX RISING  DARAGOJ HEAVEN ON EARTH  DARAGOJ CRYSTAL RAIN
DARAGOJ HEAVEN CAN WAIT    
WASKASOO NAUGHTY GIRL LEXMARKWASKASOO'S GONE WITH THE WIND
RALLYDON DAEDREAM 
LANGRIGG LET THEM EAT CAKELANGRIGG LIKE IT WAS YESTERDAYLANGRIGG RAIN HAIL OR SHINE
LANGRIGG SCRUMPTIOUS
LANGRIGG STRAWBERRY CUPCAKETRADEWINDS LIL`BIT OF FIRE
LANGRIGG SPARKLE IN SONG

OPPDATERING

01.12.2021 På gjensyn og takk for alle smil dere har gitt meg <3

14.11.2021 siste uken med gjengen

Jeg synes tiden flyr- og med et valpekull merker man virkelig hvor fort ukene går. Synes det var i går at de meldte sin ankomst- og nå går de inn i den siste uken her på Aviatrix. Det er sånn en fin og trygg gjeng- logrer uansett. Har ikke tid til å stå stille på bord- så det ble en tålmodighetsprøve uten like å få til noen greie bilder av dem. Jeg har flere hundre av dem med en eller flere bein i været- men logrer hele tiden . Alt er like kjekt!  Til uken går turen til veterinær for sjekk, vaksine, id merking og så er de klar til å flytte til sine nye hjem. Vi gleder oss til å følge dem videre! Tusen takk for alle smil og øyeblikk dere har gitt meg gjennom den tiden dere har vært her. 

aviatrix`s that dont impress memuch

aviatrix`s honey i`m home

aviatrix`s what made you say that

aviatrix`s you`re still the one

aviatrix`s man- i feel like a woman

aviatrix`s any man of mine

Aviatrix`s you win my love

aviatrix`s no one needs to know

08.11.2021 Grunnet avbestilling har vi ledig beagle valp

Med kvelder som blir tidligere mørke så gikk vi til anskaffelse av ledbelysning rundt den store luftegården- noe som både to og firbeinte har hatt stor glede av. Og disse små nyter også godt av en opplyst plass- det er mye som skal undersøkes og verden blir stadig større og større. I kveld har det vært full rulle ute og det var en fornøyd (og tildels skitten) gjeng som samlet seg rundt matfatet ute. En slik glad gjeng skal man lete lenge etter- halen er i konstant bevegelse hele tiden og det deles ivrig ut med beagle kisses. 

På grunn av en sen avbestilling har vi ledig en beagle valp. Valpene er leveringsklar fra og med søndag 21 november. De er registrert i NKK, vaksinert ved 8 ukers alder, ID merket og veterinærbesiktiget. 

06.11.2021 sjette uken

Det har vært litt varierende vær her i sør den siste uken- og på fine dager så blir det fort til at man holder på med litt andre ting mens valpene løper rundt i hagen. Det er mye som skal undersøkes og smakes på- og denne gjengen er ivrige gartnere som gjerne på eget iniativ bidrar med litt kreativ hagearbeid:) Og selv på regntunge dager så ser det ut til at det frister med et bad for noen av dem- flere prøvde nemlig å klatre opp i vannspeilet:) Valpetiden er virkelig den beste tiden jeg har! Elsker hvert minutt sammen med dem! Så får man heller leve med litt brekte kvister og hull i plenen-hahaha

01.11.2021 femte uken

Det har vært litt stille på oppdateringsfronten- hatt noen dager med sykdom så da blir bare det aller mest nødvendige prioritert. Men denne gjengen har vært aktive- det skjer noe hele tiden. Valpegården de har brukt på dagtid har blitt for liten og de har nå flyttet over i den store valpegården der det er mer for dem å utfolde seg med. Det er like spennende hver gang et kull flyttes over dit- inngangen er ulik den de er vant til og ikke alle synes det er like kjekt med forandringer. Men denne gjengen er like glad og fornøyd uansett hvor de flyttes- og de tar ting på strak arm. Jeg rakk knapt inn i bygget før jeg ble møtt av en gjeng som kom løpende utenfra for å møte meg:) Her snakker vi 8 små "lykkepiller"- halen logrer konstant og uansett hvor vanskelig og lei dagen har vært så tar man seg i å smile så fort man møter dem. 

Jeg har funnet navn til valpene- og de får navn fra sanger til Shania Twain.
Aviatrix`s Any Man Of Mine 
Aviatrix`s You Win My Love
Aviatrix`s No One Needs To Know
Aviatrix`s You`re Still The One
Aviatrix`s Man-I Feel Like A Woman
Aviatrix`s What Made You Say That
Aviatrix`s Honey Im Home
Aviatrix`s That Dont Impress MeMuch

26.10.2021 fjerde uken

Den siste uken har det skjedd stor utvikling- så mye at en neste skulle tro noen hadde vært innom og byttet valpene ut med noen som var eldre:) Valpene startet med å spise fast føde- og første måltiden falt i smak bokstavelig talt. Her var det mye å vaske for mamma Emmi etterpå. Det var mat fra hode til hale:) Deretter ble valpekassen for liten- og de flyttet over i et område med større plass til å utfolde seg. Valpekassen ble byttet ut med en "voksen" seng. Og valpene var fornøyd med dette de første dagene- men nå har de oppdaget at det finnes en verden utenfor og hver gang de ser eller hører meg så får jeg spørsmål om de ikke kan komme ut og leke. Og når man tar de ut på stuegulvet og legger seg ned sammen med dem så blir man møtt med uendelig mengder beaglekisses og små haler som logrer ivrig:) Definitivt den beste tiden er sammen med valpene! 

Jeg får litt spørsmål fra valpekjøpere som ønsker å komme og se på dem- dere er hjertelig velkommen men ikke før valpene er rundt 6 uker. Før den tid- selv om det kanskje ikke virker slik i innleggene mine- så er det lite å se. Tiden de er aktive er begrenset og man ser svært lite av deres personlighet. De er fortsatt "en av mange" i flokken. 

Denne uken blir det nok en tur eller tre ut og se seg om i hagen. Det blir også en ny runde med kur mot innvollsparasitter og litt stell av negler. 
 

18.10.2021 tredje uken

Denne gjengen vokser som ugress og nå er snart valpekassen for liten. Det er en glad og fornøyd gjeng som det er lite klage fra. Emmi synes det er greit at både Ailo og Bolt kikker innom til de små- og de er veldig nysgjerrige på de nye valpene. 

I løpet av uken skal de få smake sitt første faste måltid- og jeg regner med at det kommer til å falle i smak. Vi skal også flytte de ut av valpekassen sånn at de får oppleve litt mer av omgivelsene i stuen. 

Jeg koser meg sammen med de små- ingenting slår lukten av valpeånde. Og nå har de begynt å gi små beagle kisses så da er det bare å nyte tiden sammen med de- 8 uker går altfor fort!

11.10.2021 Andre uken

Vi har fått øyer og kan se:) Emmi steller så godt med de små og det er svært lite man hører ifra dem når de ligger i valpekassen. 

Denne uken fikk de øyne og til helgen regner jeg med at hørselen er på plass. Det er først da man føler at de er små beagler- øynene er sjelens speil! 

04.10.2021 Første uken

Se den fine gjengen med beaglevalper! Vi har prøvd ut en ny type valpekasse og den har fungert utmerket. Med 8 valper er det fort at mamma`n ikke klarer å holde kontroll på alle når hun flytter seg i kassen og da hender det at en valp blir liggende under henne og kommer i klem. Den nye kassen har vært super ved at madrassen tar bort noe av trykket og det går fint for valpen selv om den skulle bli ligget på. 

Første uken er alltid kritisk for nyfødte valper- mye kan skje. Men Emmi har gjort en fantastisk jobb og tatt så godt vare på sine små. Vi krysser fingrer for at ting fortsatt går bra!

27.09.2021 Valpene er født

Det føles litt rart å få et valpekull uten at en hel gjeng sitter og venter på oppdateringer- men jeg har vært som en "gammel plate med hakk i" dette året med klager over "korona og valpe etterspørsel". Derfor føles det også fint å kunne ta ting i mitt tempo igjen:) 

Emmi startet oppblokkingen på søndag med kraftig temp fall- og mandag kveld ettermiddag så førstemann dagens lys. Deretter gikk ting ganske greit og totalt ble det født 8 små valper. 5 tisper og 3 hanner. 

Emmi tar morsrollen med største alvor og vasker og pusser på de små!

23.09.2021 Røntgen

Røntgen av Emmi i dag viste at det er en hel gjeng med små beagle valper vi kan vente om noen dager. Det ser ut til at det kan bli født 7-8 stk. 

Vi gleder oss til å møte disse små!

Valper fra vårt oppdrett er:
 

Registrert i Norsk Kennel Klub (Stamtavle)
Vaksinert ved 8 ukers alder
Id Merket (Microchip)
Veterinærbesiktiget
Regelmessig mark/orm behandlet

 

For spørsmål/informasjon eller ønske om å stå på venteliste er det bare å ta kontakt

Janne Sandbakken
Audnedalsveien 2989
4525 KONSMO
Norge
Tlf: +47 99451135
JanneSandbakken@hotmail.com

Beagle Norge