Got To Be Part Of My Heart & Fantas Brand Manhatten Skyline

"Keith Urban" Kullet 2018

Aviatrix`s The Fighter "Balto"
Aviatrix`s Blue Aint Your Color "Louie"

Got To B Part Of My Heart "Maza"
MLS N/N (genetisk fri)
IGS N/N
NCCD N/N (genetisk fri)
PKA N/N
POAG N/N

Fanta`s Brand Manhatten Skyline "Moon"
MLS genetisk fri
NCCD genetisk fri
IGS genetisk fri
POAG genetisk fri

FANTA`S BRAND MANHATTEN SKYLINELANGRIGG SOLDERING ONHA-PENNY`S TOO MUCH TROUBLEHA-PENNY`S CLARION
ECHO RUN CALLIOPE OF HAPENNY
LANGRIGG SPARKLE IN SONGWINDKIST A WALK IN THE PARK
LANFRIGG SEK THE STARS
FANTA`S BRAND MISS AMERICAMILROC CLASSIC TROUBLEHA-PENNY`S TOO MUCH TROUBLE
LANBUR CRYSTAL CLASSIC
VALSI INVITE TO DANCESZEPHEGYI-SZIMAT WOODS
ALOTORIUS AWANGARDA
GOT TO B PART OF MY HEART                                         CHERRY CREEK ON VICTORY LANEBARRISTER`S SPARKSFLYATBAKERSTREETJABRWOKI`S CHANTICLEER
BARRISTER`S THE WRIGHT TONE
CHERRY CREEK CLASSY CHASSISWINDKIST A WALK IN THE PARK
CHERRY CREEK MAGIC POTIONS
SZEPHEGY-SZIMAT BRENDA                                      HESSIN TOBIASDARAGOJ HIGH AND MIGHTY
BLUE SINGERS BERENICE
SKILO MAS GROSS SCOREBAYOU OAKS TIGER WOODS                                                               
TREWELYN GRANDEZZA

Oppdatering

21.11.2018: Siden sist: Aviatrix`s Blue Aint Your Color "Louie"

03.06.2018 6 uker og 5 dager

Det har vært dårlig med oppdateringer siste uken, men for valpene sin del har det vært en aktiv uke med mye nye inntrykk. Det flotte været gjør at valpene er mye ute i hagen og utforsker- og for en liten valp er verden stor og det er veldig mye som skal undersøkes. De har fått en nye runde med behandling mot innvollsparasitter og så har de endelig fått navn. Som tidligere nevnt får alle valpene navn fra countrysanger, og valpene til Maza har fått navn etter mine favorittsanger av Keith Urban. Denne uken blir det tur til veterinæren for id merking, vaksinering og besiktigelse. Og vi håper at det fine været kan holde sånn at vi kan kose oss sammen ute i hagen.

Aviatrix`s The Fighter

Aviatrix`s Blue Ain`t Your Color

22.05.2018 5 uker

Valpene til Maza har funnet seg godt til rette i flokken til Panda, og Maza har gjenopptatt sitt gamle liv sammen med de andre hundene. Hun er bortom og hilser på valpene hver dag, men da hilser hun på hele flokken og jeg tror ikke hun klarer å skille sine valper fra de andre nå som alle lukter likt. Panda har tatt til seg de to valpene som sine egne, og gjør ingen forskjell på dem. Valpene har vært i god hold- og som jeg nevnte tidligere var jeg en stund bekymret for at de skulle bli "svømmere", men i flokken til Panda er det stor aktivitet og de er blitt nesten jevne på størrelse med Panda sine valper. De har fortsatt stor appetitt og er først og sist i matfatet. For tiden driver jeg å vrir hjernen for å finne gode navn til dem. De har fått en ny runde med behandling for innvollsparasitter.

14.05.18 4 uker

Dag for dag merker vi hvordan valpene vokser og har større behov for utfordring og aktivitet. Og for hver ny ting de gjør, så ser vi at de forventer dette neste gang også. Som for eksempel foring- de står klar og venter på at jeg løfter dem ut av valpegården og ut på gulvet i stua. Panda sine valper spiser sammen med valpene til Maza og deler velvillig på maten. Og det er ingenting å si på appetitten- maten går ned på høykant.

Det er skjedd flere nye ting den siste uken. De har fått inn "litterboxen" denne uken og har tatt den i bruk, og de har hatt sine første turer utendørs. Jeg glemte telefonen så fikk ikke tatt noen bilder av det, men skal få tatt bilder av dem og visere en av de neste dagene.

Jeg skal ha eksamen på fredag denne uken og har endel som må forberedes til da- heldigvis har jeg verdens beste pappa og en kjempe god venn som still opp og ser til valper og de andre hundene mens jeg er borte denne dagen.

Denne uken blir det flere turer ut, samt en ny runde med behandling mot innvollsparasitter. Jeg har nesten navnene klar til alle valpene- så mer informasjon om det kommer. Vi ser at valpene til Maza søker mer og mer kontakt med valpene til Panda- så jeg regner med at de flytter over i denne valpekassen i løpet av denne uken.

10.05.2018 Første måltid med fast føde

I dag ble første måltid med fast føde inntatt, og det falt i smak. Man er fremdeles så liten at man ikke rekker opp til skålen om den står i stativ, men når den bare kom innenfor rekkevidde er appetitten stor. Ailo- finskstøver hannhund- gir gjerne en hjelpende hånd når skålene skal "vaskes" og bryr seg lite om små beagler som ønsker å hjelpe han med jobben. Gulvet i stua vår er litt glatt- så vi har funnet frem valpeteppet som gir bedre feste. Og nå er det full rulle rundt.

Jeg prøver å skrive litt ulikt om valpene, men i og med at det første måltidet foreløp seg samtidig så velger jeg å legge ut de samme bildene og teksten.

08.05.2018 3 uker gamle

Vi har gitt disse to karene kallenavnene "Big Mac" og "Bacon"- de er så store og tykke og ser ut som de har blitt flasket opp på usunn mat hele livet. (Ingen grunn til bekymring- de vil få andre navn enn disse på stamtavlen) Vil tro at de kommer til å glede seg over å skulle få fast føde fremover. Jeg var bekymret en periode for om de skulle bli "svømmere", men det  har de ikke blitt. De beveger seg rundt på fire bein og er stadig på fart ut av kassen. De har- i likhet med de andre valpene- begynt å vise interesse for sine søsken og biter/smaker på dem. Maza steller godt med dem- og for å sosialisere dem mer får de leke med valpene til Panda hver dag.

 

02.05.2018 2 uker gamle

Valpene til Maza har begynt med små utflukter og det ser ikke ut til å plage verken mor eller barn. De blir nemlig flyttet over i valpekassen til Panda hver dag for å få litt aktivitet. Kombinasjonen av små kull, stor appetitt og rikelig tilgang på mat, gjør at beaglevalper fort kan bli "svømmere". Foreløpig er det ingen grunn til bekymring.

Også her har de fått sin første kur mot innvollsparasitter, og mottakelsen var lik som hos de andre valpene. De har åpnet øynene og har begynt å prøve å gjøre sine første steg på ustøe bein. Maza er en flink mamma- noe som gjør min jobb som oppdretter veldig enkel. Enn så lenge:)

23.04.18 1 uke gamle (nesten)

Med to valper i et kull hadde det vært enklere å flytte dem over til Panda, men Maza er en god mor og trives i rollen så vi har latt dem bli værende. De to små er aktive og spiser godt. Faren med små kull er at de ikke er stort i aktivitet og legger på seg så mye at de blir "svømmere"- men foreløpig ser det ut til at det går bra.

Med tre kull på samme alder er faren stor for at jeg gjentar meg selv mye på hjemmesiden- også her gleder jeg meg til de åpner øynene. Tiden går fort- og når tispene er flinke til å ivareta valpene blir min oppgave som oppdretter enkel. (iallefall foreløpig- vi får se om jeg har samme oppfatning når valpene løper rundt og skal smake på alt mulig:))
 

17.04.2018 Valpingen er i gang

Valpingen er i gang. Vi merket at Maza hadde begynt med oppblokkingen kl 19.30. I og med at hun kun venter to valper regnet med at dette kunne ta tid. Men første valpen meldte sin ankomst få timer etter på.

Kl 22.10 ble første valp født. En hannvalp med hvite tegninger. 310 gram.
Kl 23.36 ble andre valp født. En mørk hannvalp. 336 gram

Vi har bare sett 2 valper på røntgen, så regner med at fødselen er over.