Absolutely Spotless Panda & Trajam The Tourist

"Blake Shelton" Kullet 2018

Aviatrix`s Granddaddy`s Gun "Millner"(Døde høsten 2020 under jakt)
Aviatrix`s I`ll name the dogs "Dixie"
Aviatrix`s Ol`Red "Yankee"
Aviatrix`s Austin
Aviatrix`s Sangria
Aviatrix`s I found Somebody "Kaisa"

MLS - N/N
NCCD - N/N
IGS - N/N
Lafora N/N

MLS - N/N
Factor 7 - N/N
NCCD - N/N
IGS - N/N
PKDef - N/N
POAG - N/N
Lafora Epilepsi - N/N
OFA Hips - GOOD

TRAJAM THE TOURISTLANBUR CARSON CITYLANBUR ONE MAN SHOWECHO RUN FROLICSOME FELLA
LANBUR SPECIAL OCCASION
LANBUR TAYLORED TO TASTELANBUR THE CONTINENTAL
COLWYN`S CALLIOPE
TRAJAM ALMOST FAMOUSWINDKIST A WALK IN THE PARKJUST WRIGHT I`M A PEPPER TOO
BIJOUX A WALK IN THE CLOUDS
BAYOU OAKS PEPPERONIDARAGOJ CRYSTAL RAIN
BAYOU OAKS MACARONI
ABSOLUTELY SPOTLESS PANDA                                     BEAGELEE FINNISH SPIRITTOONHUND CAGNEY                             BEAGELEE AIR AMERICA 
TOONHUND SPRING AMBER  
DARAGOJ PERSONAL AGENDAECHO RUN FROLICSOME FELLA
DARAGOJ KASTEHELMI
ABSOLUTELY SPOTLESS RUSALKA                                 DARAGOJ CRYSTAL CHANCECLARION CRYSTAL FIRE
DARAGOJ LOVENOTE    
SPOTLESS KAMEA DARAGOJ FRANK ZAPPA                                        
CALABRIA`S CAMILIA

Oppdatering

10.01.2019 Valpene er 8 uker og leveringsklare

I dag har valpene vært hos veterinær Eli Ovedal. Kjøreturen dit er langt fra optimal for små valper som ikke er særlig rutinert på bilkjøring- så noe oppkast og suggel ble det. Hos Eli ble de veid, grundig sjekket før de fikk vaksine og id merking. Og det var bare positiv tilbakemelding på valpene. Jeg tror ikke det har vært noen valper tidligere med så høy vekt ved levering- hannene veide fra 4,5 til 4,9 kg, mens tispene veide fra 3,5 til 4,5 kg.
Ellers så har vi tatt avskjed med den første valpen- han blir boende i Lyngdal og planen er at jeg kan få lov til å stille han på utstilling i fremtiden. I morgen reiser to til av valpene. Det er litt vemodig å se dem reise, men jeg vet at de får flotte hjem og at fremtiden ser lys ut for dem! På gjensyn- og husk at dere alltid kan komme hjem igjen!

31.12.2018 Valpene er 7 uker gamle

Det har vært dårlig med oppdatering og bilder i desember, men etter at min mor døde i oktober bestemte mine søsken og pappa at vi skulle dra bort den første julen uten henne. Så mens andre har nytt julehøytiden har vi kost oss i varmen på sydligere strøk. Egil har vært hjemme med valpene- og det var en godt ivaretatt flokk med glade valper som møtte meg da jeg kom hjem igjen. Og jeg er så fornøyd med hvordan de har utviklet seg den tiden tiden jeg har vært borte. Neste uke går turen til veterinær for sjekk og deretter drar de første til sine nye hjem.De vil være klare for henting fra og med fredag 11 januar 2019. Jeg har kniven litt på strupen med å finne passende navn til dem de neste dagene:)

10.12.2018 Valpene er blitt 4 uker

Jeg prøver å oppdatere hjemmesiden jevnlig med bilder av valpene- men noen ganger blir man nødt til å prioritere andre ting dessverre. Valpene er 4 uker i dag og er blitt en aktiv og trivelig gjeng. Og selvfølgelig helt objektivt er de verdens peneste valper;) Smiler- men vi synes de har masse potensiale og har en lovende fremtid.

06.12.2018 Valpene er 3 uker gamle

Valpene er 3 uker gamle og har hatt en innholdsrik uke. De har hatt sitt første måltid med fast føde. Valpekassen er blitt for liten og de kryper ut og inn av den. Litterboxen er kommet inn og de har allerede tatt den i bruk! Når man prater til dem kommer mot deg og logrer. Det blir små turer ut på kjøkkengulvet for å sjekke tilværelsen der. Søskenflokken på 6 er blitt til 7 stykker da valpen til Maza har flyttet inn- og han er blitt tatt imot med åpne armer av både Panda og valpene.

26.11.2018 Valpene er 2 uker gamle

Denne gjengen har alle fått åpnet øynene de siste dagene- og det endrer så mye på uttrykket deres. De har også begynt å gjøre små forsøk på lek og prøver å komme seg opp på alle fire beina. Mamma Panda tar godt vare på dem og de får rikelig med både mat og stell. Denne uken får de sin første kur mot innvollsparasitter. Ellers så nyter jeg hvert øyeblikk sammen med dem- så herlig å ha valper i hus igjen.

19.11.2018 Valpene er 1 uke gamle

I dag er det en uke siden valpene er født, og ulikt meg er det ikke blitt lagt ut noe informasjon om valpene den siste uken. Jeg merker at høsten har vært vanskelig og en uke med minimalt med søvn pga valpekull gir ikke akkurat mer energi:) Men jeg nyter virkelig å ha valper i hus igjen- det er lite som kan måle seg med små beaglevalper! Og Panda er fantastisk med dem! Så trygg i sin morsrolle- til og med Ailo har fått lov å ligge i samme rommet som valpebåsen står. (Det er selvsagt for tidlig for at han har fått hilse på valpene) Ellers så har siste uken stort sett gått i mat og søvn for valpenes del, og vekten har økt veldig på hele gjengen.

12.11.2018 Valpene melder sin ankomst

Søndag kveld merket vi at det nærmet seg fødsel- Panda var urolig og kavet endel. Likevel virket det ikke som riene kom skikkelig på plass- og det endte med et besøk hos vår utrolige veterinær Ovedal som alltid stiller opp. Med litt kalk tilførsel og riesprøyter kom endelig den første valpen ut- det var gått såpass lang tid at jeg anså det som svært sannsynlig at denne valpen ikke klarte seg. Så overraskelsen var stor da det fortsatt var liv i den- en stor hannvalp med en liten stjerne i nakken. Deretter kom den ene valpen etter den andre- først en hannvalp til og på turen hjem ble det født en tispevalp i bilen. Vel hjemme kom det nok en tispevalp, så en hannvalp og tilslutt kom det en bonus valp i form av en flott tispe. Alle valpene er trefarget/tricolor og fordelingen er 3 hannvalper og 3 tispervalper. Panda er fantastisk med sine små og tar godt vare på dem.

Vanligvis legger jeg ut informasjon og bilder underveis i fødselen, men denne uken har jeg rett og slett ikke hatt overskudd til å informere og oppdatere. Både Panda og Maza sitt kull er noe jeg har sett frem til lenge- da jeg lenge har ønsket å prøve ut denne kombinasjonen og har store forhåpninger til den. Planen er at jeg skal beholde noe selv og det innebærer alltid noen utfordringer som må balanseres.Blant annet forbeholder jeg meg retten til å vente med fordelingen av valpene til de er 7-8 uker, og er det noen valper jeg er i tvil om så beholder jeg dem litt lengre for å se hvordan de utvikler seg.

05.11.2018

Vi hadde ikke planer om å ha et kull på Panda denne høsten, men da muligheten for oppfylle drømmen om å bruke denne spesielle hannhunden fra Canada ble tilgjengelig, så måtte vi bare hive oss rundt.

Mandag var jeg til veterinær med Panda og røntgen bildene viser at det ventes 5 valper. Og jeg gleder meg vanvittig til de kommer- planer er å beholde noen valper fra dette kullet:) Så får vi krysse fingrene for at alt går bra med dem.