Absolutely Spotless Hawana & Absolutely Spotless Zeus

"Everywhere" Kullet 2014 (Sang av Tim McGraw)

Aviatrix`s Barefoot On the Beaches "Ellie"
Aviatrix`s Waitin` Out A Blizzard "Tuva"
Aviatrix`s Pickin` Them Peaches
Aviatrix`s Dancin` Cross The Desart "Bono"
Aviatrix`s Drivin` Cross The Prairy "Farri"

Den 28.06.14 ble det født 6 valper (3 tisper og 3 hanner) etter NJCH NUCH SE UCH FI UCH PL UCH C.I:B Absolutely Spotless Hawana og PLJCH Absolutely Spotless Zeus.Dessverre var en hannhund dødfødt, men resten av valpene er friske og raske. Alle tricolor.

Valpene er genetisk fri for MLS, IGS og NCCD

Stamtavle

VALPEOPPDATERING

27.11.2018 Siden sist: Aviatrix`s Drivin` Cross The Prairy "Farri"

27.11.2018 Siden sist: Aviatrix`s Waitin` Out A Blizzard "Tuva"

27.11.2018 Siden sist: Aviatrix`s Barefoot On The Beaches "Ellie"

18.09.14 Farvel og på gjensyn...

18.08.14 7 uker

loading...

26.07.14 Travel uke

Valpene er 4 uker, og mye har skjedd denne uken. De har spist sitt første måltid med fastføde- under nøye overvåkning av mor Hawana. Det har blitt daglige turer ut i hagen- noe valpene setter stor pris på. Mye som skal undersøkes og smakes på. Det er en aktiv og fornøyd gjeng.

Valpene har også fått sine stamtavle navn, og jeg har gleden av å presentere:

Aviatrix`s Dancin` Cross The Desart
(Hanne 1)

Aviatrix`s Drivin` Cross The Prairy
(Hanne 2)

Aviatrix`s Barefoot OnThe Beaches
(Tispe 1)

Aviatrix`s Waitin` Out A Blizzard
(Tispe 2)

Aviatrix`s Pickin` Them Peaches
(Tispe 3)

19.07.14 3 uker

Valpene er 3 uker gamle, og mye endringer har skjedd den siste uken. Man merker stor fremgang fra dag til dag. Så og si over natten ble det "fullt" liv i valpekassen, og små miniatyrbeagler stabber ivrig rundt og prøver å komme seg ut.

Dagene går med til mat,søvn, kos og atter kos. Og innimellom blir det markkur, negleklipping osv. Kan ikke si annet jeg at virkelig nyter tiden jeg har sammen med valpene.

loading...

13.07.14 The souls window

Denne uken har valpene fått øyne, og de begynner å bli mer aktive i valpekassen. Jeg er så imponert over morsinstinktet til Hawana, som også på dette feltet er helt unik. Valpene har fått sin første mark kur.

loading...

09.07.14

Hawana er en fantastisk mor, og tar godt vare på alle valpene. I dag er de 12 dager gamle.

loading...
loading...

Den 28.06.14 ble det født 6 valper (3 tisper og 3 hanner) etter NJCH NUCH SE UCH FI UCH PL UCH C.I:B Absolutely Spotless Hawana og PLJCH Absolutely Spotless Zeus.Dessverre var en hannhund dødfødt, men resten av valpene er friske og raske. Alle tricolor.

Absolutely Spotless Hawana

NJ(D)CH NUCH SEUCH FIUCH PLUCH C.I.B Absolutely Spotless Hawana kommer fra den anerkjente kennel "Absolutely Spotless" til Tomek Budkowski i Polen. Hun kom til oss 7 måneder gammel (pga rabisvaksine) og viste tidelig stor interesse for jakt. Hun ble jaktpremiert første sesongen vi hadde henne og fullførte sitt jaktchampionat året etter med hovedsakelig harepremieringer.

Utstillingsmessig har hun gjort det svært bra både i Norge og i utlandet med flere BIG og BIS plasseringer. Rasespesialist Catharina Linde Forsberg uttalte at "hun er det nærmeste perfekte en beagle kan komme".... I 2012 ble Hawana kåret til "Årets Mest Vinnende beagler" av NKK.

Hawana er datter til Multi CH Absolutely Spotless Szach og PL CH Absolutely Spotless Panama. Szack har gjort det svært bra på utstillinger i Europa og har gitt mange champion avkom. Han har 91 x CERT og 37x CACIB og flere Crufts kvalifiseringer.

Hawana har flere helsøsken som er championer.

Absolutely Spotless Zeus

PLJCH Absolutely Spotless Zeus er avkom etter Verdens vinnere og Euro Dog show vinnere Absolutely Spotless Zagadka og Széphegyi-Szimat Virgonc. Han er polsk junior champion og ble beagle klubbvinner i Litauen for dommer Ray Lindholm, Sverige. Lindholm hadde følgende å si om Zeus; "He is a brilliant mover!"  Zeus har flere kullsøsken som har gjort det svært bra i utstillingsringen. Til tross for sin unge alder, har han allerede oppnådd å bli plassert i sin klasse på  både WDS og Euro Dog show i 2013.

Zeus mor er Absolutely Spotless Zagadka, som ble verdens vinner i 2010, europa vinner i 2011 og er kåret til "Århundrets champion" av FCI.

Hennes meritt liste er imponerende med 44x BIR, 61x BIM, 79x Cert, 5x Res.CACIB og 38x CACIB!! Hun har flere gruppe  og BIS plasseringer.

Rekken med championater er lang med titler fra blant annet Polen, Tyskland, Litauen, Danmark osv. Hun har flere crufts kvalifiseringer og vunnet flere klubb show.

Hun har noen fantastiske bevegelser som er i en klasse for seg.

Zeus far er Szephegyi Szimat Virgonc, som ble verdens vinner 2013 med en imponerende BIG2 plassering, og Europa vinner i 2010.

 

Zagadka

Virgonc

Szach