Tilgjengelige hunder for salg

NORDJV-23 NJUBJV-23 NJUBV-23 Maliwicks Objection "Amber"

Hunder fra vårt oppdrett er:
 

Registrert i Norsk Kennel Klub (Stamtavle)
Vaksinert
Id Merket (Microchip)
Veterinærbesiktiget
Regelmessig mark/orm behandlet
Livslang støtte og rådgiving

 

NORDJV-23 NJUBJV-23 NJUBV-23 Maliwicks Objection "Amber" selges til rette familie. Hun er født 26.05.2022. Er datter til CH Langrigg Sparks Will Fly "Sparks" og CH Soletrader Nina Simone "Siggi". "Sparks" er en høyt premiert hannhund fra Australia. Jeg hadde gleden av å treffe han under fjor årets besøk i Australia og Sparks er en utadvent og trivelig hannhund. "Siggi" er importert fra England og bosatt i Sverige. Hun er jaktpremiert og har gjort det svært bra på utstillinger. Hun har et veldig behagelig gemytt og er rolig av natur. 

Amber er en snill og god beagle. Hun har deltatt på utstillinger i Norge, Sverige og Danmark og gjort det svært bra fra rasespesialister. Hun er genetisk fri for blant annet MLS, IGS og NCCD. Ikke prøvd på jakt, men mor er jaktpremiert på rådyr og kullbror til Amber er klar for jaktprøve. 

Årsaken til at Amber selges er at hun ikke trives som kennel hund- så hun søker et hjem der hun blir en del av familien. Hun er en frisk hund som ikke har trengt behandling hos veterinær. Har et lite kryssbitt- men ingenting som trenger oppfølging eller behandling. Er registrert i Svenske Kennel Klub, vaksinert og ID merket. 

For spørsmål eller mer informasjon ta kontakt på tlf 99451135 eller JanneSandbakken@hotmail.com

Hunder som selges

  • Selges til fastsatt pris
  • Er registrert i Norsk Kennel Klub
  • Er fulgt opp med vaksiner 
  • Selges med alle rettigheter (avl, eierskap etc)