Tilgjengelige hunder for salg

24.08.2021 beagle hannvalp: Lasse-liten søker et godt og permanent hjem

Et avkom etter vår egen AU NO FIN UCH C.I.B J Beagelee Bourne Identiy "Zac" og NO SE VCH NO UCH J Swed Pack Riddare Falling In Love "Amy" søker etter et godt og permanent hjem. Oppdretter er Kristin og Ronny Bjølbakk på Bordysk Kennel. 

Lasse- liten- som han kalles ble født 21.06.2021. Han hadde en annerledes start på livet enn sine søsken- ved 3 ukers alder oppdaget Kristin at hans brystkasse var mer flat enn hans søsken. Man merket at hans pust var raskere. "Svømmere" kan ofte få en flat brystkasse (Jeg har skrevet om "svømmere tidligere)- men i Lasse-Liten sitt tilfelle var ikke dette årsaken. Man antar at han har blitt ligget i klem- noe som ofte kan skje med små valper. Har man fulgt med på hjemmesiden så har jeg skrevet om dette ved flere av mine kull.

Ved 4 ukers alder ble det tatt røntgen av han og det viste seg at det bare var den ene lungen som fungerte og at dens kapasitet var redusert med 50%. Veterinæren som undersøkte Lasse-Liten anbefalte avlivning, men oppdretter ønsket å gi han en sjanse i og med at han hele tiden hadde vært en tøffing og den som var først ute til å gjøre ting. I ettertid har det vist seg at Kristin gjorde rett i stole på magefølelsen.

Kristin har fulgt han opp med ukentlige kontroller og røntgen- og man har sett forbedring fra gang til gang. Ved siste kontrollen ble han undersøkt av flere veterinærer og det kom endelig gode nyheter. Det ble fastslått av han nå har full (100%) lungekapasitet på begge lunger- begge fungerer som de skal. Brystkassen er fortsatt noe flat, men den har forbedret seg mye. Og hjerte og lungene er noe forflyttet- men alt fungerer som det skal. Veterinærene sier nå at prognosen for at valpen skal leve et langt og normal liv er stor og at de fleste hunder med den komplikasjonen gjør det. 

Kristin er- i likhet med meg- mest opptatt av valpen kommer til et godt og permanent hjem der han får mulighet til å bli et elsket familiemedlem- og derfor selges han til redusert pris. Han er registrert i Norsk Kennel Klub, ID merket, vaksinert og veterinærbesiktiget. Genetisk fri for MLS, IGS, NCCD og Lafora. 

Og jeg vil bare understreke at denne valpen ikke hadde blitt solgt om man ikke var sikker på at den vil bli et utmerket familiemedlem for noen. For mer informasjon om "Lasse-Liten" ta kontakt med Kristin Bjølbakk på tlf 98478875 eller på EPOST
 

Hunder fra vårt oppdrett er:
 

Registrert i Norsk Kennel Klub (Stamtavle)
Vaksinert ved 8 ukers alder
Id Merket (Microchip)
Veterinærbesiktiget
Regelmessig mark/orm behandlet
Livslang støtte og rådgiving

 

Hunder som selges

  • Selges til fastsatt pris
  • Er registrert i Norsk Kennel Klub
  • Er fulgt opp med vaksiner 
  • Selges med alle rettigheter (avl, eierskap etc)