ABSOLUTELY SPOTLESS RUMBA & BEAGELEE BOURNE IDENTITY

"Kelsea Ballerini" Kullet 2016

Aviatrix`s Peter Pan (Døde vinteren 2021 etter kort tid akutt sykdom)

J Absolutely Spotless Rumba (CH Absolutely Spotless Tonia & CH Beagelee Aqcua Di Gio) ble parret med AU NO CH J Bourne Identity "Zac"(CH Absolutely Spotless Szach & CH Beagelee Final Match) 29 februar, og 7 mai ble det født en liten gutt.

Rumba & Zac er testet for IGS og MLS og er fri (N/N). Valpen er genetisk fri for både MLS og IGS.

Aviatrix`s Peter Pan

27.07.16

26.06.16 7 uker

Lille Peter Pan begynner å bli stor, og utvikler seg veldig lovende. Han er en utadvent liten kar, som tar livet som den største selvfølge. Alltid nysgjerrig og undersøkende.

Peter Pan blir værende her noen uker til, før han reiser til sitt nye hjem. Og vi gleder oss til å følge hans utvikling fremover.

16.06.16

Nå begynner det å ligne på små miniatyr beagler. Spiser vanlig mat og løper rundt i hagen og leker med de ander hundene. Fortsatt er det full rulle til enegien er oppbrukt, og så er det hvile.

Lille Peter Pan er ikke så liten lengre, og trangen til å utforske er stor.

05.06.16 4 uker

4 uker gammel og sånn en liten rampegutt. Kommer når jeg roper på han og benytter en hver anledning til å bite på legger og klær. Inviterer til lek hele tiden. Alltid logrende og glad.

Denne uken har alle valpene fått tilbragt mer tid sammen og det er full rulle med lek før de slukner sammen i en klynge.

30.05.16 3 uker

Peter Pan er 3 uker, og valpekassen er allerede blitt for liten. Flere ganger til dagen kryper han ut av kassen og er veldig fornøyd med det. Jeg har satt ned en kurv som han kan ligge i der, og det føles trygt å kunne legge seg inntil en beaglebamse når man er eneste valpen i kullet. Før helgen satte jeg inn "litterbox" og den tok han i bruk neste dag. Han har også fått prøvd seg litt bordet denne helgen og lot seg stille opp. Da Panda, som han får melk av da Rumba ikke har nok, ble syk måtte vi tilleggsfore han med litt starter mousse fra Royal Canin- det falt i god smak for den lille beaglen.

23.05.16 2 uker

Det har vært en innholdsrike uke for lille Peter Pan. Denne uken åpnet ørene seg og man ser tydelig at han hører når man snakker.I tillegg er han blitt så flink til å stabber rundt og gjør hele tiden forsøk på å komme ut av valpekassen. Når man er eneste valpen i kullet kan det fort bli ensomt så i tillegg til at han jevnlig tilbringer tid sammen med "Girl Crush" så har han selskap av kosebamser. Det føles veldig trygt å sovne inntil en kosebamse. Valpene har fått sin første markkur.

Ellers så går det fortsatt mye i søvn og mat. I slutten av uken kommer "litter boxen" inn i kassen og neste uke begynner de med fast føde.

17.05.16 Øynene åpnes

I går så jeg antydning til at øynene til Peter Pan var begynt å åpne seg, og i dag er de nesten fullt åpne. Han er sånn en nydelig valp, og jeg gleder meg til å se hvordan han utvikler seg.

14.05.16 1 uke + 1 dag gammel

De første dagene gikk det veldig bra for lille Peter Pan, men ut i uken oppdaget vi at Rumba ikke hadde tilstrekkelig med melk. Så da måtte Cleo og Panda trå til, og Rumba har innfunnet seg med det. Hun steller godt med den lille og han tar den melken hun har. Veterinæren vår var innom og kikket på valpene i dag, og hun var overrasket over hvor mobil Peter Pan er. Han er allerede kommet seg opp på beina, og går slik beagler skal gjøre. I tillegg ser jeg at han går til kanten av kassen for å gjøre fra seg- så på tide på få inn "litter boxen" tenker jeg.

06.05.16 Dagens lys

Tirsdag kveld startet Rumba med oppblokkingen, og det ble noe lange dager med lite søvn og mye kaving. Da valpen fremdeles ikke var kommet ned i fødselskanalen på fredags morgen, så vi ingen anne utvei enn keisersnitt og samme ettermiddag så en stor hannvalp så dagens lys.

Hannvalpen til Rumba og Zac vil bli kalt opp etter countrysangen til Kelsea Ballerini "Peter Pan". Rumba tar godt vare på den lille gutten sin, og den øker mye i vekt fra dag til dag. I og med at han er alene i valpekassen har han fått selskap av en tøybamse, og den er veldig god å krype opp etter.


For informasjon, kontakt oss pr E-POST eller på telefon 99451135.