FANTAS BRAND LETS GO TO AVIATRIX "Mischa" & BEAGELEE DONALD DUCK

"Kylie Morgan" Kullet 2021
FØDT 27.05.2021
 

Aviatrix`s Break Things  "Caizer"(H)
Aviatrix`s  Shoulda(H)
Aviatrix`s  I only Date Cowboys(T)
Aviatrix`s Mad I Need U (T)

MLS N/N
IGS N/N
NCCD N/N

LAFORA N/N

MLS - N/N
NCCD NCCD/N
IGS - N/N

LAFORA- N/N
BEAGELEE DONALD DUCK               BEAGELEE ARCHANGEL                      HARNETT WATERCOLORS IN THE RAINDARAGOJ CRYSTAL RAIN
DARAGOJ CHIT CHAT
BEAGELEE MADE IN AMERICA                                                             SHAW`S SPIRIT OF THE CHASE
MANAHOUND SCENTER PIECE                            
BEAGELEE PENNY IN MY POCKETBEAGELEE POCKETFUL OF SUNSHINEDARAGOJ LAUDATUR
LANBUR TAYLORED TO TASTE
BEAGELEE FOXY LADYBEAGELEE KILLER QUEEN
DARAGOJ CRYSTAL RAIN
FANTAS BRAND GOING TO AVIATRIX                            SZEPHEGYI-SZIMAT GANDALF  DARAGOJ FRANK ZAPPA    DARAGOJ CRYSTAL RAIN
DARAGOJ LITTLE BOLD LADY      
SZEPHEGYI-SZIMAT VANILKAHESSIN TOBIAS
SKILOS MAS GROSS SCORE
FANTA`S BRAND MISS AMERICAMILROC CLASSIC TROUBLE                                                        HA-PENNYS TOO MUCH TROUBLE
LANBUR CRYSTAL CLASSIC                                                                    
VALSI INVITE TO DANCESZEPHEGYI-SZIMAT WOODS
ALOTORIUS AWANGARDA

06.11.2021 aviatrix`s break things "caizer"

oppdatering

18.07.2021 Siste uka med gjengen

Om det er sommer, varmen eller et hjernen som er i feriemodus vet jeg ikke, men jeg var sikker på at jeg hadde minst et par uker igjen med denne fine gjengen. Tiden har gått så altfor fort i godt selskap og vi har hatt det så kjekt sammen. Det er den gladeste gjengen du kan tenke deg- det logres og deles ut med beagle kisses hele tiden. Og selv på dager hvor man egentlig mest bare har lyst til å bli liggende under dyna så får denne fine gjengen frem smilet når de kommer løpende i mot deg og gjør små "finter" og hopp. Til og med Egil har bemerket hvor utrolig glade disse valpene er. Og med en gjeng på 4 stk så lærer man det rimelig godt å kjenne- og jeg gleder meg til å følge dem videre. De kommer til å bli utrolig fine kompiser for sine nye familier.

I morgen går turen til veterinær og så drar første mann på torsdag. Og det kommer til å bli merkelig stille i ukene som kommer tenker jeg. Men jeg er så takknemlig for alle smilene og minnene de har gitt meg- jeg har sagt det før og sier det igjen at livet som oppdretter er helt fantastisk. Det skjer triste ting noen ganger, men du verden hvor mye glede disse valpene gir meg! 

aviatrix`s shoulda

aviatrix`S break things

aviatrix`s i only date cowboys

aviatrix`s mad I need u

11.07.2021 6 leveuken

"Endelig!!" litt bilder av valpene. Det er den mest glade og logrende gjengen man kan tenke seg. De er som små teddybjørner- bortsett fra at teddybjørner ikke har sylskarpe tenner som små haier:) Når de leker sammen med valpene til Cleo- så er det ingen problem å skille dem. Bare å kikke etter den lille rompa som logrer ivrig hele tiden! 

04.07.2021 femte leveuken

27.06.2021 fjerde leveuken

20.06.2021 Tredje leveuken

14.06.2021 andre leveuke

Dette er en fornøyd gjeng som man hører lite til ellers. Mamma Mischa tar godt vare på dem og det kreves veldig lite innblanding av oss enn så lenge. Men vi merker at valpekassen snart kommer til å være for liten og at behovet for å undersøke verden utenfor blir stadig større. Alle valpene har fått øyne (åpnet øyner) og hørselen fungerer utmerket! Man merker at de kjenner igjen stemmene og lukten av oss. De har fått en runde med kur mot innvollsparasitter og en runde med negleklipp. I slutten av uken blir det smak av fast føde og en ny runde med negleklipp.

Og som man ser så har vi fått en "brown face" beagle- se så finn han er:)

27.05.2021 Valpene er født

Tålmodighet er ikke min sterkeste side- og spesielt ikke når man går å venter på at fødselen skal starte. For Mischa var dag 60 på lørdag- og jeg har vært klar til å ta imot valper siden da. Etterhvert som dagene går begynner grublingen over om noe er galt. På lørdag kom første temp dropp- temp falt til 35,4 og jeg var sikker på at oppblokkingen skulle starte snart, men den gang ei. Humør, form og appetitt tilsa ikke at noe fødsel var på vei. Temp steg til 37,1 igjen og har i dagene etterpå variert fra 36 til 37,2. I går morgen droppet temp igjen til 35,5 og utover formiddagen startet oppblokkingen. Jeg forberedte meg på at valpene skulle komme på kvelden, men temp var fortsatt lav. Så det endte med at jeg gikk å la meg og var oppom nå kikket til henne gjennom natten. Kl 04.35 kikket jeg på kamera som overvåker henne og så at sengen hennes hadde "eksplodert". Det var hvite skum biter over alt- så jeg stod opp og i haugen av skumbiter fant jeg en stor, våt valp som Mischa drev å stelte omsorgsfullt på. Deretter gikk det slag i slag og før klokken var 07.30 hadde Mischa født 4 valper- 2 tisper og 2 hanner. Alle tricolor og med svært lite hvite tegninger. Kopier av mor og far. 

Det er ikke ofte at valpingen går så fort. Alt står bra til med både mor og barn. 

Løpetid 13.03.2021
Prog.test: 
Parret: 
BEKREFTET DREKTIG

07.05.2021 Med noen uker igjen kan jeg likevel fastslå at det kommer valper etter Mischa og Donald i slutten av mai. Hun har lagt seg godt ut allerede. 

Valper fra vårt oppdrett er:
 

Registrert i Norsk Kennel Klub (Stamtavle)
Vaksinert ved 8 ukers alder
Id Merket (Microchip)
Veterinærbesiktiget
Regelmessig mark/orm behandlet

 

For spørsmål/informasjon eller ønske om å stå på venteliste er det bare å ta kontakt

Janne Sandbakken
Audnedalsveien 2989
4525 KONSMO
Norge
Tlf: +47 99451135
JanneSandbakken@hotmail.com

Beagle Norge