Til minne om Aviatrix`s Barefoot On The Beaches "Ellie" 28.06.2014-27.07.2020

Fineste Ellie jenta mi er død og hjertet mitt er knust!

Min lille Ellie var fra det andre valpekullet til Hawana,og faren var Zeus! Jeg husker at Egil og jeg kjørte hele veien ned til Warszawa for å parre henne og forventningene til kullet var store! Og det ble et flott valpekull på alle måter! To av dine kullsøsken flyttet til Finland og gjorde det stort på utstillinger der og i Latvia og Estland. Tuva ble jaktpremiert med 1 hare- noe som henger svært høyt- og trenger en barmarkspremiering for å kunne høste championatet i Finland. Farri ble champion i Latvia og Estland. De to andre valpene i kullet ble flotte familiehunder. Selv ble du jaktpremiert og gjorde det svært bra på utstillinger- certene kom som perler på en snor! Du var en snill og omgjengelig hund. 

Du fikk 3 valpekull og var en dyktig mamma til alle dine valper! Og du avlet langt over gjennomsnittet og jeg er så glad for at de som har valp etter deg ofte sender meg oppdateringer og bilder. I dag er det en mager trøst at du lever videre i dem. Du var en frisk hund- feilte aldri noe og man trengte aldri å oppsøke veterinær. I noen år var du også Isak og Steinars "hund"- de kunne ikke ha hund hjemme pga av allergi og var så glad da de fikk lov til å låne deg. Og ingen var veldig mer klar for tur enn du da du hørte bilen komme og løp ned til garasjen og stilte deg opp. Der stod du hele tiden og ventet mens de tok seg en prat på verandaen! Og turene vi hadde til Nord vil alltid være gode minner, og det er bildet derfra jeg velger å huske deg fra. Som den vakre og velskapte beaglen du var både på ut og innsiden! 

Du var på alle måter enn fantastisk hund, Ellie og hadde du vært her i dag hadde du satt deg i fanget mitt og slikket bort tårene og lurt på om vi ikke skulle finne en godbit eller to. Jeg takker deg for alle gode minner du har gitt oss gjennom det livet du fikk her på Aviatrix! Du var høyt elsket og vil bli dypt savne av osst! Rest in Peace, Ellie

Dont forget:
somewhere between 
hello and goodbye, 
there was love, 
so much love