Absolutely Spotless Panda & Got To Be Sun Of Glory

"Luke Combs" Kullet 2018

Aviatrix`s Hurricane
Aviatrix`s Let The Moonshine "Otto"
Aviatrix`s One Number Away "Ludo"
Aviatrix`s When It Rains It Pours "Luna"
Aviatrix`s Beautiful Crazy
Aviatrix`s Dont Tempt Me

CH ABSOLUTELY SPOTLESS PANDA

MLS N/N
NCCD N/N
IGS N/N
LAFORA N/N

GOT TO B SUN OF GLORY

MLS N/N
NCCD N/N
IGS N/N
LAFORA N/N

GOT TO B SUN OF GLORYCHERRY CREEK ON VICTORY LANEBARRISTER'S SPARKSFLYATBAKERSTREETJABRWOKI'S CHANTICLEER
BARRISTER'S THE WRIGHT TONE
CHERRY CLASSY CHASSISWINDKIST A WALK IN THE PARK
CHERRY CREEK MAGIC POTION
ELMER FUDD'S TEQULIA SUNRISEBARRISTER'S PLAY BILLSTARBRUCK TORBAY HANG TIME
BARRISTAR'S PLAY WRIGHT
FAVOUR THE MERRY BEAGLERSDARAGOJ CRYSTAL SKY
RED BARON LITTLE ISABELL
ABSOLUTELY SPOTLESS PANDABEAGELEE FINNISH SPIRITTOONHUND CAGNEYBEAGELEE AIR AMERICA 
TOONHUND SPRING AMBER             
DARAGOJ PERSONAL AGENDATOONHUND SPRING AMBER
ECHO RUN FROLICSOME FELLA
ABSOLUTELY SPOTLESS RUSALKADARAGOJ CRYSTAL CHANCEDARAGOJ KASTEHELMI
CLARION CRYSTAL FIRE
SPOTLESS KAMEADARAGOJ LOVENOTE
DARAGOJ FRANK ZAPPA

04.02.18 Første dag med løpetid.
13.02.18 Parret med Glory.

Oppdateringer

27.11.2018 Siden sist: Aviatrix`s One Number Away "Ludo"

26.11.2018 Siden sist: Aviatrix`s When It Rains It Pours "Luna"

26.11.2018 Siden sist: Aviatrix`s Let The Moonshine "Otto"

03.06.2018 6 uker og 5 dager

Denne gjengen har det enten veldig travelt med alt som skal undersøkes og lekes med ellers så er det lights out. Og det er utrolig trygge valper som ikke lar seg affisere av at man bruker høytrykkspyler eller støvsuger rett med dem mens de sover. Er de våkne så skal det undersøkes. De har fått kur mot innvollsparasitter og de har fått navn. Denne gjengen har fått navn fra mine favoritt sanger til Luke Combs. Til uken blir det veterinærbesøk med vaksine, id merking og helsesjekk. Under ses bilder av valpene og navnene de får på stamtavlen.

Hanne 1: Aviatrix`s Hurricane

Hanne 2: Aviatrix`s Let The Moonshine

Hanne 3: Aviatrix`s One Number Away

Tispe 1: Aviatrix`s When It Rains It Pours

Tispe 2: Aviatrix`s Beautiful Crazy

 Tispe 3: Aviatrix`s Don`t Tempt Me

22.05.2018 5 uker

Som det fremgår av bildene er det ikke enkelt å skulle få fotografert denne gjengen. Også valpene til Panda synes at sko og buksebein er godt å tygge på- så om alt går etter planen skal vi fått tatt noen bedre bilder av valpene til helga. De trives med å være utendørs på dagtid- det er mye som skal undersøkes og det lekes mye. Appetitten er stor og så ofte man kan prøver man å lure til seg en matbit fra mamma sin skål også når hun får mat. Panda har det fulle ansvaret for både sitt kull og de to valpene til Maza- og gjør ingen forskjell på dem. De har fått en ny kur mot innvollsparasitter- og heller ikke denne gangen falt den i god smak.

14.05.2018 4 uker

Dag for dag merker vi hvordan valpene vokser og har større behov for utfordring og aktivitet. Og for hver ny ting de gjør, så ser vi at de forventer dette neste gang også. Som for eksempel foring- de står klar og venter på at jeg løfter dem ut av valpegården og ut på gulvet i stua. Panda sine valper spiser sammen med valpene til Maza og deler velvillig på maten. Og det er ingenting å si på appetitten- maten går ned på høykant.

Det er skjedd flere nye ting den siste uken. De har fått inn "litterboxen" denne uken og har tatt den i bruk, og de har hatt sine første turer utendørs. Jeg glemte telefonen så fikk ikke tatt noen bilder av det, men skal få tatt bilder av dem og visere en av de neste dagene.

Jeg skal ha eksamen på fredag denne uken og har endel som må forberedes til da- heldigvis har jeg verdens beste pappa og en kjempe god venn som still opp og ser til valper og de andre hundene mens jeg er borte denne dagen.

Denne uken blir det flere turer ut, samt en ny runde med behandling mot innvollsparasitter. Jeg har nesten navnene klar til alle valpene- så mer informasjon om det kommer. Vi ser at valpene til Maza søker mer og mer kontakt med valpene til Panda- så jeg regner med at de flytter over i denne valpekassen i løpet av denne uken.

10.05.2018 Første måltid med fast føde

I dag ble første måltid med fast føde inntatt, og det falt i smak. Man er fremdeles så liten at man ikke rekker opp til skålen om den står i stativ, men når den bare kom innenfor rekkevidde er appetitten stor. Ailo- finskstøver hannhund- gir gjerne en hjelpende hånd når skålene skal "vaskes" og bryr seg lite om små beagler som ønsker å hjelpe han med jobben. Gulvet i stua vår er litt glatt- så vi har funnet frem valpeteppet som gir bedre feste. Og nå er det full rulle rundt.

08.05.2018 3 uker

Fort og gæli`er det noe som heter- og det representerer både bildene og aktivitetsnivået på beaglene. Prøvde å skulle få dem til å posere pent på bilder i dag, men nå som de går rundt så forflytter de seg fort og er lite interessert i å stille opp på bilder. Valpekassen er blitt for liten, og verden uten for lokker mer. Så de kryper ut og inn av valpekassen for å undersøke omgivelsene rundt. I morgen blir det første måltid med fast føde inntatt- skal få tatt noen bilder av dem da og vise dere. De har også oppdaget at de har stemme og kan lage lyd- små bjeff høres innimellom fra kassen. Tiden fremover kommer til å bli aktiv og de vokser fort- så her gjelder det å nyte hvert øyeblikk frem til de reiser til nye hjem.

02.05.2018 2 uker

Den minste valpen i kullet til Panda var den første som åpnet øynene- og siden den dagen har en etter en åpnet deres øyne. Valpene har også begynt å reagere på lyder, og de beveger seg stadig mer oppreist- dog noe ustø på beina. Panda tar godt vare på sine små, men hun er også nysgjerrig på de andre valpene i kullet til Lalie og Maza. Så hun er ofte innom der og tar en sjekk før hun drar tilbake til sine egne.
Også valpene til Panda har fått sin første kur mot innvollsparasitter- og heller ikke her falt den i smak.

Det er snart tid for å forhåndsregistrere dem i NKK- så jeg må begynne å tenke på navn til dem. De vil få sine navn fra sanger til en countryartist- slik jeg pleier å gjøre med beagle valpene. Navn de ikke kan bruke i det daglige- hva de skal hete overlater jeg til deres nye eiere.

23.04.18 1 uke og 1 dag gamle

Etter en livmorbetennelse slet vi lenge med å få Panda drektig, og det første kullet hennes var litt av en overraskelse og bestod av en liten tispe. Du kan lese mer om det HER . I neste kull kom det to tisper- som begge har blitt værende her. Da vi bestemte oss for å parre henne i vinter forventet vi oss at det ble en eller to valper- så overraskelsen var stor (og ikke minst gledelig) da vi så 6 valper på røntgen. Og denne gangen kom det hanner også. Panda trives veldig godt i mammarollen og tar så godt vare på sine små. Hun er trygg på de andre hundene og har allerede latt Ailo (finskstøver hannhund) få lov å komme inn og hilse på valpene.

Foreløpig skjer det ikke så mye i valpekassen- det går i søvn, mat og vask. Men om noen dager begynner de å åpne øynene og det gleder vi oss til:)

16.04.18 Første døgnet er overstått

Panda er en kjempe god mor, og det innebærer at vår jobb som oppdrettere blir så mye enklere. Det går i mat og hvile, og vi ser at vektnålen peker oppover. Nå blir det spennende de neste dagene- for mye kan skje små valper den første uken.

15.04.18 Valpene er født

Panda har fått valper- og de kom så fort at jeg ikke rakk å oppdatere siden underveis. Lørdag kveld var det ingen tegn på valping. Panda var rolig og sov da jeg sjekket henne før vi la oss. Egil våknet på natten av at hun stod ute og bjeffet. Han slapp henne inn i stuen, men hun var mest opptatt av om det var noe å spise så han satte henne ut på plassen sin igjen. Klokken 06.20 våknet han v at de andre hunden bjeffet og gikk da u t i kennelbygget og sjekket- og der var første valpen kommet. Siden kom valpene som perler på en snor og det hele var over på en god time:
06.15 Hannvalp født
06.34 Hannvalp født
06.41 Hannvalp født
06.53 Tispevalp født
07.09 Tispevalp født
07.23 Tispevalp født
Alt er så langt bra med både mor og valper.