aktuelle kull 2023

NJV-22 J AVIATRIX'S TEQUILA LITTLE TIME  "SOOKIE" & 
NO SV DK EE UCH SJ(RÅ)CH SE V-19 SE VV-22 TASHWOULDS CHOCOLATE EFFECT "HERSHEY"

19.02.2023 Valpene er født


 

MLS - N/N
Factor 7 - N/N
IGS - N/N
NCCD - N/N
Lafora Epilepsi - N/N

MLS - N/N
IGS - N/N
NCCD -  N/N
LAFORA N/N
FAKTOR 7 N/N
 

TASHWOULDS CHOCOLATE EFFECTHARNETT DARAGOJ STARS ON THE WATERHARNETT WATERCOLORS IN THE RAINDARAGOJ CRYSTAL RAIN
DARAGOJ CHIT CHAT
DARAGOJ DESIREEDARAGOJ BRAVEHEART
DARAGOJ DIAMONDSFOREVER
MAPLE RIDGE MUSIC OF MY HEARTWINDKIST K-RUN QUIET RIOTJUST-WRIGHT WINDKIST FIELD DAY
BIJOUX GNTLMN PREFER BLONDES
MAPLE RIDGE MILLES BOURNESWINDKIST A WALK IN THE PARK
MAPLE RIDGE BONNE NUI
AVIATRIX`S TEQUILA LITTLE TIMESWED PACK`S RIDDARE COMPOLIETICESI DELL` ETRURIA 2000DARAGOJ BIG BROTHER
OAKENHEART MIRIEL
GIRLS HAVE FUN FROM ELLY^S PACKAYERS ROCK FROM ELLY`S PACK
ANNA BELLE FROM ELLY`S PACK 
AVIATRIX`S FANCYTRAJAM THE TOURISTLANBUR  CARSON CITY
TRAJAM ALMOST FAMOUS
BEAGELEE FINEST MEMORYRAESAY SPIRIT OF ADVENTURE  
BEAGELEE FOXY LADY

oppdatering

Valpene er blitt 4 uker gamle og er begynt å bli en aktiv gjeng. Det lekes og hele valpebingen er tatt i bruk. Står døren oppe så prøver de å komme ut på egenhånd. De spiser fast føde og er skikkelige matvrak. Det er sånn en bedårende gjeng. Mamma Sookie tar alt med stor ro og synes det er helt okey om unghundene Walker og Colin tar en tur inn og hilser på valpene og stjele litt mat fra henne. Valpene syntes det er stas med besøk. 

Det har vært stille de siste to ukene- jeg har vært slått ut av et virus. Trodde i starten at det bare var omgangsyke- men viste seg å være noe mer alvorlig som ikke ville gi slipp med det samme. Jeg har derfor ikke fått besvart meldinger og henvendelser. Jeg skal komme ajour med alt denne uken. 

Jeg har ikke fordelt valpene- det er for tidlig å kunne si noe om personlighet og eksteriøret deres. Det vil ikke bli gjort før de er rundt 7 uker. I kullet er det en ledig hannvalp i kullet. 

Til uken blir det turer ut for å se verden. Jeg skal også prøve å få tatt litt oppstilte bilder av dem.

10.03.2023 valpene er 2.5 uke

Mye har skjedd siden siste oppdatering- valpene har åpnet øyene, de hører og har nesten kommet seg opp på beina. De har fått første behandlings mot innvollsparasitter og en runde med negle klipp. Sookie har ikke vært i form denne uken- det viste seg at hun hadde begynnende jurbetennelse og vi fikk startet henne på antibiotika før hun ble skikkelig dårlig. Hun er en flink mamma og tilbringer det meste av tiden i valpekassen sammen med dem. Det er en rolig og harmonisk gjeng. Når man stikker hode ned i valpekassen så kryper de bort på ustøe bein og gir deg masse beagle kisses. Jeg gleder meg til de neste ukene sammen med denne fine gjengen- det er ingenting som kan måle seg med små beaglevalper i hus igjen. Neste uke skal de få sitt første måltid med fast føde. 

27.02.2023 Den første uken

Jeg har alltid hatt et nært og godt forhold til min bestemor- og etter at mamma døde så ble forholdet vårt noe unikt og spesielt som ingen andre hadde. Hun fulgte med på alle hundene og gledet seg sånn over valpene som ble født, turer vi tok og hunder som vant. 

Da jeg var i Australia ble hun syk og de trodde ikke hun skulle leve til jeg kom hjem. Men da hun fikk telefonen og hørte stemmen min så visste hun hvor redd og lei meg jeg var over å være så langt vekke- så hun sa; "du skal ikke bekymre deg- jeg lever nok lenge nok til at du kommer hjem igjen" Og hun gjorde det. Jeg satt siste natten hos henne og hun holdt hånden min hele tiden. Hun var et forbilde på så mange måter- hun mente livet måtte leves til det fulle og at man måtte være fornøyd med det livet et en levde. Det var hun som lærte meg kjærligheten til dyr. 

Valpene til Sookie ble født fire dager etter at bestemor døde- hun visste at jeg ventet valper i huset igjen og gledet seg over det. 

Denne uken har gått med til planlegging og gjennomføring av begravelse- og derfor har det vært fantastisk å ha en tispe slik som Sookie som har vært 100% hele veien. Valpene er godt tatt hånd om- de er metter og fornøyde- og hadde man ikke visst at det var valper i huset så hadde man ikke merket dem. 

De ser utrolig fine ut og har så fine tegninger- vi gleder oss til å følge dem!

19.02.2023 valpene er født

Vanligvis så oppdaterer jeg hjemmesiden underveis når valpene fødes- men jeg har- av personlige årsaker- måttet fokusere tiden min på andre ting. Sookie var stort sett veldig rolig gjennom hele oppblokkingen- ingen graving eller pesing. Hun vekket oss et par ganger gjennom natten da hun måtte ut og tisse, men ellers gikk det veldig rolig for seg. Så rolig at jeg nesten ikke trodde hun var kommet i oppblokking. På morgenen meldte første valpen sin ankomst. Det var en stor og fin hannvalp som måtte ha litt hjelp med å komme seg ut. Fødselen gikk veldig tregt i forhold til hva jeg er vant til og det var lang tid mellom valpene- Sookie selv var veldig rolig og benyttet tiden godt mellom valpene til å slappe av. Men det kom en hannvalp til og to tispevalper. Vi hadde sett 6-7 valper på røntgen- så vi visste at det var flere. Da valp nr 5 kom fikk vi forklaringen på hvorfor ting gikk så tregt- det var en dødfødt valp som hadde ligget en stund død. Et par timer etterpå kom siste valpen- en stor og fin hannvalp. Sookie har vært så fantastisk fra første stund- morsinstinket er stort og hun tar så godt vare på valpene. 

Valpene ser så fine ut- med flotte tegninger. Vi gleder oss sånn til å følge dem fremover. 

14.02.2023 Røntgen

Det nærmer seg valping- og i dag har vi tatt turen til veterinær for å sjekke antall valper Sookie har. Slik det ser ut så kan vi vente 6-7 stk. Sookie selv tar det hele med stor ro. Hun er en glad og lykkelig beagle som tar det hele med stor ro. Selv veterinæren sa det: "alle skulle vært så rolige som Sookie".

10.02.2023

Det nærmer seg valping på Sookie- hun har en uke igjen. Formen er fin og magen som er betydelig større virker ikke å plage henne i det hele tatt. Hun er like aktiv som vanlig. Vi skal ta røntgen av henne til uken og så blir det spennende å se hva som skjuler seg i magen. Jeg gleder meg sånn til at det endelig kommer små beaglevalper i hus igjen. 

For spørsmål/informasjon eller ønske om å stå på venteliste er det bare å ta kontakt

Janne Sandbakken
Audnedalsveien 2989
4525 KONSMO
Norge
Tlf: +47 99451135
JanneSandbakken@hotmail.com

Valper fra vårt oppdrett er:
 

Registrert i Norsk Kennel Klub (Stamtavle)
Vaksinert ved 8 ukers alder
Id Merket (Microchip)
Veterinærbesiktiget
Regelmessig mark/orm behandlet