aviatrix`s storm in a teacup & Maple Ridge Northern Light

"COLE SWINDELL" KULLET 2022
FØDT 17.05.2022

 

Aviatrix`s Miss Wherever (T)
Aviatrix`s Dozen Roses & A Sixpack
Aviatrix`s Never Say Never
Aviatrix`s Remember Boys
Aviatrix`s Dad`s Old Number
Aviatrix`s Middel Of A Memory

MLS - N/N
IGS - N/N
NCCD - N/N
Lafora Epilepsi - N/N

MLS - N/N
Factor 7 - N/N
IGS - N/N
NCCD - N/N
Lafora Epilepsi - N/N

MAPLE RIGDE NORTHERN LIGHTSHARNETT DARAGOJ STARS ON THE WATERHARNETT WATERCOLORS IN THE RAINDARAGOJ CRYSTAL RAIN
DARAGOJ CHIT CHAT
DARAGOJ DESIREEDARAGOJ BRAVE HEART
DARAGOJ DIAMONDSFOREVER
MAPLE RIDGE ROCK MY HEARTBARRISTER`S SCOUNDREL TIMESTARBUCK TORBAY HANG TIME
BARRISTER PLAY WRIGHT
MAPLE RIDGE MUSIC OF MY  HEARTDARAGOJ CRYSTAL RAIN
BAYOU OAKS MACARONI
AVIATRIX`S STORM IN A TEACUP                                    TRAJAM THE TOURISTLANBUR CARSON CITY                       LANBUR ONE MAN SHOW
LANBUR TAYLORED TO TASTE  
TRAJAM ALMOST FAMOUSWINDKIST A WALK IN THE PARK
BAYOU OAKS PEPPERONI
BEAGELEE FINEST MEMORY                             RAESAY SPIRIT OF ADVENTUREBEAGELEE FINNISH SPIRIT
CHELSEACOURT DELILAH 
BEAGELEE FOXY LADYDARAGOJ CRYSTAL RAIN                           
BEAGELEE FINEST BLEND

OPPDATERING

07.07.2022 Siste uke med gjengen

Denne fine gjengen er inne i sin siste uke her på Aviatrix og for en fin gjend de er. Ikke bare ser eksteriøret veldig lovende ut, men de har også en herlig personlighet. Og jeg kommer til å savne de. Ingenting er vel bedre enn å våkne på morgenen og bli hilst på av en flokk beagler som alle skal løftes opp og klemmes før dagen kan starte. 

Nå gleder vi oss ti å følge dem videre. Tusen takk for alle smil og øyeblikk dere har gitt oss gjennom den tiden dere har vært her. Gå ut og gjør verden rikere. Og husk at dere kan alltid komme hjem igjen...

AVIATRIX`S MISS WHEREVER

aVIATRIX`S MIDDEL OF A MEMORY

AVIATRIX`S DAD`S OLD NUMBER

AVIATRIX`S DOZEN ROSES & A SIXPACK

AVIATRIX`S NEVER SAY NEVER

AVIATRIX`S REMEMBER BOYS

01.07.2022 sjette leveuken

Denne uken har det vært sparsomt med oppdateringer- Shady fikk sine valper denne uken og da blir det lite tid til annet enn det daglige. Det har vært finvær og vi har kost oss ute i hagen sammen med valpene. Det er en trygg gjeng og de må stadig hentes ut av luftegården til de voksne hundene. Turen har gått til veterinæren hvor de har fått vaksine, blitt id-merket og veterinærbesiktiget. Det var ingen anmerkninger på valpene- alle hannene hadde testiklene på plass og det var ingen andre anmerkninger. Kjøreturen til veterinæren tar ca 60 min og det er på svingete veier så det var en gjeng bilsyke valper jeg tok ut av bilen. Men halen logret likevel og de delte ivrig ut på beaglekisses til Eli veterinær.

Valpene har også fått navn hentet fra sanger til Cole Swindell:
 

Aviatrix`s Miss Wherever (T)
Aviatrix`s Dozen Roses & A Sixpack
Aviatrix`s Never Say Never
Aviatrix`s Remember Boys
Aviatrix`s Dad`s Old Number
Aviatrix`s Middel Of A Memory


De blå beaglene har også begynt å bli mørkere i fargen- de har fått en nesten sort (ikke svart da det ikke er mulig genetisk) stripe på ryggen og på halen. Og de er blitt mer brune i hode. Vi har fått så mye fine kommentarer på dem fra de som har vært her og sett dem. 

26.06.2022 Femte leveuke

Denne fine gjengen er inne i sin femte leveuke og er sånn en fin og trygg gjeng. De har flyttet over i en større valpegård og utforsker trangen er stor. Større og større del av hagen tas i bruk og blomstene lever farlige liv.Vi begynner så se forskjeller i personlighetene deres og de neste ukene blir veldig fine. Det er sånn en koselig gjeng som kommer å hilser og krever at man løfter dem opp og hilser på dem før de spiser mat. Jeg elsker også den uendelige mengden med beaglekisses som deles ut. Jeg har sagt det mange ganger før- men ingenting kan måle seg med tiden man har sammen med valper. 

Det har vært en travel uke for Egil og jeg da vi har malt huset- så det er derfor jeg ikke har vært tilgjengelig på mail. Men besvarer alt i morgen tidlig.

15.06.2022 Fjerde leveuke

Mye har skjedd på en uke- valpene har begynte å spise fast føde, men foretrekker fortsatt morsmelken. De er så velfødde at det ikke er noe fare for at de sulter med det første;). De har vært ute på dagen- sommeren er kommet til Sørlandet- og er veldig aktive ute. Så fort de hører vår stemme så kommer de løpende. Jeg er så fornøyd med utviklingen på valpene- de ser kjempefine ut og de er så trygge.  Vi har hatt besøk denne uken av noen som ønsket å kikke på beaglevalper og de lot seg virkelig sjarmere av de blå beaglene. Ellers så har de fått en runde med kur mot innvollsparasitter og negleklipp. 

Neste uke skal vi få tatt litt bilder av hver enkelt valp sånn at man kan få et bedre inntrykk av dem. 

07.06.2022 tredje uken

Mye har hendt på en uke- og denne gjengen har kommet seg opp på beina og er blitt mer nysgjerrig på omgivelsene. Øynene er oppe på alle og nå fungerer hørselen også. Stacie er så bekvem i mammarollen og tar det meste med stor ro. Valpene har fått første behandling mot innvollsparasitter. Denne uken blir det inntak av fast føde- men ser man på vekten på valpene så har Stacie rikelig og god melk:)

Jeg har ikke sendt ut noe informasjon til dere som venter på valp- jeg har ventet til jeg er sikker på at de gjenlevende valpene klarer seg. Nå når jeg logger meg ut fra oppdateringen av hjemmesiden så blir det å sende ut mailer til dere:) 

31.05.2022 andre uken

Det ble en trist slutt på den andre uken i valpenes liv da den ene tispen døde før helgen- jeg har vært helt knust og derfor ikke orket å sende ut info til de som står på venteliste. Det var ikke ventet at valpen skulle dø- men som jeg har skrevet utallige ganger så er den første tiden veldig skjør for valpene og mye kan skje. Og selv om man vet at det kan skje- så er man aldri forberedt på at det skjer, og jeg synes det er forferdelig trist. Stacie var helt ifra seg og brukte flere dager på å lete etter valpen. Derfor føltes det godt å kunne overlate ansvaret for hundene til Egil og dra avsted til Trondheim der fokuset var på noe helt annet. 

Det er fin gjeng med valper som har stor appetitt på mat og rikelig tilgang- iallefall om man ser på vekten deres. Et par av dem har fått øyner, mens man ser at de er på vei til å åpnes på de andre. Det skjer ikke så mye i valpekassen utover å spise, sove og bli vasket og dullet med av Stacie. Hun er helt fantastisk med valpene og så komfortabel i mammarollen

Jeg sender ut info i løpet av et par dager til dere som står på venteliste. 
 

Vi har fått litt spørsmål om fargen på beaglene og om det er en godkjent farge for rasen. JA- det er det. Og når valpene blir voksne så vil det være svært vanskelig å se forskjellen på dem og de som er trefarget med sort. Den grå fargen vil gradevis forsvinne og valpenen vil fremstå som trefarget. Til høyre ser man bilde av en voksen beagle som er blå- i likhet med valpene til Stacie- så var den helt grå da den ble født og i dag så er det vanskelig å se at den ikke er ordinært farget.

24.05.2022 første uken

Første uken er vel gjennomført og valpene er kommet gjennom den første kritiske perioden. Stacie er fantastisk og tar så godt vare på sine små- som vokser så det knaker. Det går stort sett i mat og søvn- og mange, mange øyeblikk der Egil eller jeg løfter dem opp for å studere og lukte på dem. Valoer lukter sååå godt! Jeg skal sende ut info på mail til dere som står på venteliste til valp i løpet av uken. 

17.05.2022 Gratulere med dagen og velkommen til verden!!

Vel hjemme i etter veterinærbesøk i går så startet oppblokkingen- temp droppet og har holdt seg lav gjennom natten. Stacie har tatt det hele med stor ro og sovet i valpekassen gjennom natten. Droppet holdt seg lavt gjennom hele dagen, men i kveld begynte den å stige igjen.
Kl 21.21 meldte første valpen- en liten hanne- seg. 
Kl 21.30 Kom neste mann- også det en liten hanne med hvit halering:)
Kl 23.31 Neste valp- i likhet med første valpen ble den født ute på plenen. Jeg måtte kikke flere ganger på den, mens jeg kjente smilet gli opp i et stort glis. DEN ER BLÅ!!! Jeg har ønsket meg en blå beagle så lenge og endelig kom det en!! Det var en hanne.
Kl 23.58 kom neste valp- også den er blå!! Og det er nok en hanne.
Kl 01.21 kom første tispevalp. En trefarget
Kl 01.41 kom neste tispevalp. Også hun trefarget
Kl 02.31 kom det jeg antar er siste mann- en blå hanne. 

Til tross for en lang oppblokking så gikk fødselen veldig rolig og fint for seg. Stacie tok til morsrollen fra første sekund og er så stolt over sine fine små.

16.05.2022 Røntgen av stacie

I dag gikk turen til veterinæren for røntgen av Stacie. Hun har ikke vært kjempestor- så jeg gjettet på rundt 4 valper. Men bildene viser at det kommer flere. Hvor mange ser du? (Bildene forstørres om man trykker på dem)

16-18.03.2022 parret

Noen ganger så klaffer alt. I forbindelse med utstillingen i Kr-Sand så fikk vi besøk av beagle oppdrettere fra Sverige. Stacie fikk løpetid i forkant av besøket og da passet det fint at Anakin fikk følge med på turen hit. Det ble full klaff på parringene- så teller vi ned på dager og krysser fingrer for at dette ble vellykket. Planen er å beholde en valp fra denne kombinasjonen- så skal bli spennende å se:)

Parret: 16-18-20.03.2022
 

Valper fra vårt oppdrett er:
 

Registrert i Norsk Kennel Klub (Stamtavle)
Vaksinert ved 8 ukers alder
Id Merket (Microchip)
Veterinærbesiktiget
Regelmessig mark/orm behandlet

 

For spørsmål/informasjon eller ønske om å stå på venteliste er det bare å ta kontakt

Janne Sandbakken
Audnedalsveien 2989
4525 KONSMO
Norge
Tlf: +47 99451135
JanneSandbakken@hotmail.com

Beagle Norge