Aviatrix`s the gambler "Petter" & Aviatrix`s shoe shopping "Shady"

"MIDLAND" KULLET 2024

Aviatrix`s Champagne For The Pain (M)
Aviatrix`s Two to Two Step (M)

STAMTAVLE

AVIATRIX`S THE GAMBLERMILROC CLASSIC TROUBLEHA-PENNY`S TOO MUCH TROUBLEHA-PENNYS CLARION
ECHO RUN CALLIOPE OF HAPENNY
LANBUR CRYSTAL CLASSICLANBUR CARSON CITY
DARAGOJ CRYSTAL WATER
AVIATRIX`S DRUNK IN HEELSABSOLUTELY SPOTLESS PANDABEAGELEE FINNISH SPIRIT
ABSOLUTELY SPOTLESS RUSALKA
BEAGELEE DONALD DUCKBEAGELEE ARCHANGEL
BEAGELEE PENNY IN MY POCKET
AVIATRIX`S SHOE SHOPPINGMAPLE RIDGE NORTHERN LIGHTSHARNETT DARAGOJ STARS ON THE WATER           HARNETT WATERCOLORS IN THE RAIN
DARAGOJ DESIREE              
MAPLE RIDGE ROCK MY HEARTBARRISTER`S SCOUNDREL TIME
MAPLE RIDGE MUSIC OF MY HE
ABSOLUTEY SPOTLESS PANDABEAGELEE FINNISH SPIRITTOONHUND CAGNEY
DARAGOJ PERSONAL AGENDA
ABSOLUTELY SPOTLESS RUSALKADARAGOJ CRYSTAL CHANCE
SPOTLESS KAMEA

OPPDATERING

8 uker gamle

To valper i huset merker man ikke- og det ser man på oppdateringene her på hjemmesiden også. De glir bare inn i det faste miljøet og man tenker ikke over at man har valper i huset. Utrolig fine og snille valper.

Dessverre viste det seg på valpesjekken ved 8 ukers alder at den ene valpen hadde en bilyd på hjertet. Dette er noe de kan gro av seg så vi bestemte oss tidlig for at han fikk bli værende en stund til og gav han navnet "Tango". 

Dessverre gikk det ikke slik vi håpte på- det ble en forverring på bilyden og i februar tok jeg det vanskelige valget om å la valpen slippe. Dagen før fikk han være med oss på en fin tur i sjøkanten. Mens tårene rant prøvde vi å ha noen fine øyeblikk sammen, men turen ble egentlig bare en bekreftelse på at det vanskelige valget jeg hadde tatt var riktig. Dagen etterpå sovnet han stille og rolig inn i fanget mitt mens tårene rant. Det å skulle gi slipp på en så liten valp er noe av det vanskeligeste jeg har gjort.... Takk for alle smil og fine øyeblik du gav oss den korte stunden vi fikk låne deg, Tango

03.11.2023 andre uken

Vi har fått øyer og vi kan høre- og innimellom så forsøker vi oss på å lage litt små bjeffelyder også. Shady har masse melk og jeg var bekymret en stund for om disse to skulle bli svømmere- men til tross for at de ikke mangler mat så har de klart å komme seg opp på beina og tar seg rundt i valpekassen. De har fått sin første kur mot innvollsparasitter og i slutten av neste uke skal de få prøvd seg på litt fast føde. Enn så lenge skal vi nyte den fredlige tiden med to små søte valper.

27.10.2023 FØRSTE UKEN

Første uken er gjennomført- og det har vært en fin uke der man nesten ikke merker at man har nyfødte valper i huset. Livet her har gått sin vante gang og våre andre hunder synes det er veldig spennende at det er kommet valper i huset. Valpene blir godt ivaretatt og er rene og mette- og det er ikke mye lyd fra dem. 

20.10.2023 VALPENe ER FØDT

Vi måtte smøre oss med masse tålmodighet før valpene til Shady og Petter meldte sin ankomst. Da det var gått 65 dager etter første (og eneste) parring så kjente jeg på en viss uro. Vi visste at det ikke var mange valper og var redd for at det lave antallet ikke var nok til å sette i gang fødselen. Så på dag 66 gikk turen til veterinær hvor Shady fikk en sprøyte for å sette i gang fødselen. Det ble tatt progesteron test i forkant som viste at valpene var klar for å bli født. Fredag merket vi at Shady var mer urolig og noen timer senere var det født 2 "små" hannvalper med nydelige tegninger. Shady har vært så flink og tatt det hele med stor ro. 

For spørsmål/informasjon eller ønske om å stå på venteliste er det bare å ta kontakt

Janne Sandbakken
Audnedalsveien 2989
4525 KONSMO
Norge
Tlf: +47 99451135
JanneSandbakken@hotmail.com

For spørsmål/informasjon eller ønske om å stå på venteliste er det bare å ta kontakt

Janne Sandbakken
Audnedalsveien 2989
4525 KONSMO
Norge
Tlf: +47 99451135
JanneSandbakken@hotmail.com

Beagle Norge

Valper fra vårt oppdrett er:
 

Registrert i Norsk Kennel Klub (Stamtavle)
Vaksinert ved 8 ukers alder
Id Merket (Microchip)
Veterinærbesiktiget
Regelmessig mark/orm behandlet