Aviatrix`s Fancy "cassie" & Beagelee donald Duck


"BRELAND" KULLET 2022
FØDT 29.08.2022

Aviatrix`s Strawberry Wine
Aviatrix`s Told U I Could Drink
Aviatrix`s Trow It Back
Aviatrix`s Beers On Me

BEAGELEE
DONALD DUCK
BEAGELEE ARCHANGLE HARNETT WATERCOLOURS IN THE RAIN DARAGOJ CRYSTAL RAIN
DARAGOJ CHIT CHAT
BEAGELEE MADE IN AMERICA SHAW SPIRIT OF THE CHASE
MANAHOUND SCENTER PIECE
BEAGELEE PENNY IN MY POCKET BEAGELEE POCKETFUL OF SUNSHINE DARAGOJ LAUDATUR
BEAGELEE KILLER QUEEN
BEAGELEE FOXY LADY DARAGOJ CRYSTAL RAIN
BEAGELEE FINEST BLEND
AVIATRIX`S FANCY TRAJAM THE TOURIST LANBUR CARSON CITY        
LANBUR TAYLORED TO TASTE        
LANBUR ONE MAN SHOW
TRAJAM ALMOST FAMOUS WINDKIST A WALK IN THE PARK
BAYOU OAKS PEPPERONI
BEAGELEE FINEST MEMORY RAESAY SPIRIT OF ADVENTURE BEAGELEE FINNISH SPIRIT
CHELSEACOURT DELILAH 
BEAGELEE FOXY LADY DARAGOJ CRYSTAL RAIN
BEAGELEE FINEST BLEND

OPPDATERING

19.10.2022 valpene er 7,5 uke

Valpene er blitt 7 uker og har vært til valpekontroll og fått vaksine og blitt ID merket. Kjøreturen bort til Eli gikk veldig greit- var en valp som suglet litt, men ingen som hadde kastet opp. Og på bordet hos Eli var det full logring og sjarmen på topp. Rikelig med beagle kisses ble utdelt. Vel hjemme var appetitten på topp. 

Neste uke begynner de første valpene å reise til sine hjem. For min del blir det litt uvant da jeg ikke blir med på overleveringen av valpene- det blir det Egil som står for denne uken. Hans tlf er 47901417 om det skulle være noe dere lurer på. Jeg reiser på tur igjen- denne gangen til Australia hvor jeg skal bedømme masse flotte beagler på en utstilling der. 

Jeg kommer til å savne denne gjengen- de har sjarmert oss i senk med sitt trivelige vesen. Om natten har de ligget ved trappen opp til vårt soverom og ikke latt seg påvirke om man har vært oppe om natten. Når det har vært tid for å stå opp så har vi blitt omringet av lykkelige små valper- så det har vært utrolig trivelig å stå opp disse ukene. 

Jeg ønsker dem alt godt og takker for alle øyeblikk og smil de har gitt meg gjennom den tiden de har vært her. Nå gleder vi oss til å følge dem videre! 

Glemte å fortelle at valpene denne gangen har fått navn fra sanger til Breland. 

10.10.2022 valpene er 6 uker

Det har vært en slakk ute preget av jet lag og at man har trengt å hente inn energi etter en innholdsrik og aktiv uke. Det har vært mye dårlig vær- så vi har kost oss inne mye- men i dag skinte sola og vi fikk tatt litt bilder av valpene i penværet. Grunnet sen avbestilling har vi ledig en hannvalp i kulle til Cassie og Donald. Valpene er ikke fordelt enda så hvilken valp som er ledig er ikke avklart enda. Jeg har sagt det utallige ganger- men den tiden man får sammen med valper gir meg så mye. Man våkner til en glad gjeng som deler ivrig rundt på beagle kisses og man sover med et smil rundt munnen over alle øyeblikk og smil de gir gjennom dagen. Fantastiske er de virkelig! 

03.10.2022 Valpene er 5 uker

Vel hjemme igjen etter en fantastisk tur til Beagle Nationals- skal skrive et eget innlegg om turen etterhvert. Kom hjem- pakket ut den nye beagle pysjamasen og kunne ikke vente med å stille opp valpene:) De gale har det bra...sies det:) 

19.09.2022 valpene er 3 uker

I dag er valpene 3 uker gamle. De begynner å bli mer aktive- de går oppe og de reagerer med å komme når de hører stemmen min. I dag har de hatt sin første tur ut i solskinnet. Jeg fikk også tatt litt bilder av hver enkelt av dem- og de fikk sin første opplevelse av å bli oppstilt på bordet. 

For en nydelig gjeng dette er- ser både mamma`n og pappa`n i dem. Det blir veldig spennende fremover.

Neste uke blir det dårlig med oppdatering da jeg skal reise bort en uke for å kikke på litt beagler i utlandet. Jeg kommer hjem igjen 30 september. Valpene blir tatt godt hånd om av Egil- men han er ikke å bevandret i å oppdatere hjemmesiden og for begge sin del så er det best at det venter til jeg er hjemme igjen. 

Ønsker dere en fin uke-og under kan du kose deg med litt bilder av de søte små! 

12.09.2022 valpene er 2 uker

To uker er de blitt- og de har fått både øyne og hørselen begynner å komme på plass. Det går fortsatt i mat, vask og søvn- Cassie er fantastisk flink med dem og man merker ikke så mye til dem da de stort sett er veldig fornøyde. I dag får de sin første kur mot innvollsparasitter. Om en uke til blir det inntak av fast føde- og så kommer utviklingen til å eskalere i høy fart:) Så mye å glede seg til fremover. Så priviligert som får lov å oppleve gleden med å være oppdretter. 

06.09.2022 Valpene er 1 uke

Kommet vel gjennom den første uken og det går veldig fint med Cassie og valpene. Det er en fornøyd gjeng og det er svært lite lyd å høre av dem utenom lyden av smasking. Cassie er  utrolig flink med dem og det er innimellom sånt at man nesten glemmer at det ligger et valpekull i stua. Hun er også veldig trygg og lar seg ikke stresse av de andre hundene. Neste uke så blir det en kur mot innvollsparasitter og så regner jeg med at øynene er åpnet på dem. Gleder meg til det! Ha en fin helg! 

29.08.2022 vALPENE ER FØDT

Cassie har vært i fin form og vi har gått å ventet på at fødselen skulle komme i gang. I går kveld merket jeg at hun hadde startet oppblokkingen- og i dag meldte valpene sin ankomst. Det ble født 4 valper fordelt på 3 hanner og 1 tispe. Alle valpene er tricolor med pene tegninger. Mammehjerte til Cassie holder på å briste over- hun kan ikke se seg mett på sine fire små barn. Det pusses og stelles hele tiden. 

13.06.2022

Cassie fikk løpetid 13.06.2022
Parret 27.06.2022
Bekreftet drektig! Valper ventes i slutten av august.

Valper fra vårt oppdrett er:
 

Registrert i Norsk Kennel Klub (Stamtavle)
Vaksinert ved 8 ukers alder
Id Merket (Microchip)
Veterinærbesiktiget
Regelmessig mark/orm behandlet

 

For spørsmål/informasjon eller ønske om å stå på venteliste er det bare å ta kontakt

Janne Sandbakken
Audnedalsveien 2989
4525 KONSMO
Norge
Tlf: +47 99451135
JanneSandbakken@hotmail.com

Beagle Norge