Aviatrix`s Drunk In Heels & Maple Ridge Northern Lights

"CARLY PEARCE" KULLET 2019


Aviatrix`s Hide The Wine (T)

MLS - N/N
IGS - N/N
NCCD N/N
PKDef - N/N
POAG - N/N

MLS - N/N
Factor 7 - N/N
IGS - N/N
NCCD - N/N
Lafora Epilepsi - N/N

MAPLE RIDGE NORTHERN LIGHTS                         HARNETT DARAGOJ STARS ON THE WATERHARNETT WATERCOLORS IN THE RAINDARAGOJ CRYSTAL RAIN
DARAGOJ CHIT CHAT
DARAGOJ DESIREE                              DARAGOJ BRAVE HEART
DARAGOJ DIAMONDSFOREVER
MAPLE RIDGE ROCK MY HEART                                   BARRISTER`S SCOUNDREL TIMESTARBUCK TORBAY HANG TIME
BARRISTER PLAY WRIGHT
MAPLE RIDGE MUSIC OF MYE HEART                                                                            WINDKIST K-RUN QUIET RIOT
MAPLE RIDGE MILLES BOURNES                                            
AVIATRIX DRUNK IN HEELSBEAGELEE DONALD DUCK                           BEAGELEE ARCHANGELHARNETT WATERCOLORS IN THE RAIN
BEAGELEE MADE IN AMERICA                                   
BEAGELEE PENNY IN MY POCKETBEAGELEE POCKETFUL OF SUNSHINE
BEAGELEE FOXY LADY      
ABSOLUTELY SPOTLESS PANDABEAGELEE FINNISH SPIRITTOONHUND CAGNEY
DARAGOJ PERSONAL AGENDA
ABSOLUTELY SPOTLESS RUSALKADARAGOJ CRYSTAL CHANCE
SPOTLESS KAMEA

Oppdatering:

01.04.2019 Cita

Ingen som kan beskylde meg for å ha vært raus med bilder og oppdateringer på valpen til Terrie og Anakin. Og for min del vil denne siden være en sår påminnelse på det var andre ting som var nødt til å komme i første rekke. Men valpen til Terrie er en trivelig tispe- full av energi og med en selvtillit jeg sjelden har sett maken til. Hun er trygg på alt og alle. I og med at hun ikke har noen søsken har det blitt naturlig for henne å leke med eldre hunder- så hun er både tøff og uredd det meste. Hun har fått navnet Aviatrix`s Hide The Wine, men vil kalt Cita til daglig. 

17.02.2019 Oppdatering om valpene til Terrie

Jeg har dessverre vært nødt til å ta meg en pause fra "alt" da det har vært et par forferdelige uker. Jeg har skrevet om det i et eget innlegg på "Tenk om.." og du kan lese det HER.  Det er alltid like trist når man mister valper, men denne gangen var det ekstra trist å takle. Jeg antar at det henger sammen med hvordan høsten har vært. Jeg har derfor måttet gå noen runder med meg selv og tenkt gjennom om dette faktisk er noe jeg vil fortsette med.

Tispevalpen til Terrie har slitt med å gå opp i vekt og jeg har derfor vært nødt til å til å følge henne opp gjennom døgnet- men nå ser det ut til å snu. Hun spiser godt og går opp i vekt. Det er en svært aktiv frøken som begynte å gå oppreist allerede når hun var 10 dager gammel og et par dager etter var valpekassen for liten og hun spaserte ut av den også. Terrie er en god mamma som tar godt vare på den lille jenta og koser seg sammen med henne.

Jeg pleier å ha problemer med å bestemme meg for navn til valpene, men denne gangen var navnet klart på forhånd. Tispevalpen skal hete Aviatrix`d Hide The Wine. Akkurat nå tror jeg hun blir værende her, men det kan endre seg etterhvert som hun vokser til. Time will show:)

01.02.2019 Valpene er født

Tidligere på dagen i dag tok vi nok et røntgen bilde av Terrie for å være sikker på antall valper. Vel hjemme igjen merket vi at fødselen var på trappene- hun hadde begynt å slime mer bak og temperaturen hadde droppet. Så da var det bare å smøre seg med tålmodighet og vente på valpene. Men rundt 20.30 kom det store mengder med mørkegrønt vann og da jeg undersøkte henne var hun ikke skikkelig oppblokket så jeg kontaktet veterinæren da jeg vet fra tidligere kull at grønt fostervann ikke er noe positivt tegn. Hun var mer oppblokket da vi ankom veterinæren og man kunne kjenne valpen så vi besluttet å vente og se ting an en stund til. Valpen flyttet seg dessverre ikke til tross for både riesprøyter og manuel stimulering. Så det hele endte med keisersnitt- og det reddet mest sannsynlig livet til begge valpene. Først ble en hannvalpen tatt ut og så ble det tatt ut en gediger tispevalp. Det er alltid spennende å introdusere en tispe som har vært bedøvet til valpene- man hører og leser om så mange skrekk historier hvor tispen har bitt valpene eller drept dem- men da Terrie våknet begynte hun med en gang å undersøke dem og med litt til hvile var vasking og stell i full gang. Dette er hennes første kull og morsinstinket er definitivt på plass- skulle tro hun hadde gjort dette hele livet.

"Terrie" er forventet å komme i løpetid i januar 2019
23.11.2018 Terrie har fått løpetid (noen ganger går ikke ting som man forventer;)) og vil bli parret i begynnelsen av desember.
01-02.12.2018 Terrie er parret med Anakin.
02.01.2019 Det ser ut til at det blir valper på Terrie & Anakin i begynnelsen av februar. Drektigheten vil bli bekreftet med ultralyd etterhvert.
10.01.2019 Terrie er bekreftet drektig-vi så flere valper på ultralyd.
24.01.2019 Til tross for at Terrie er god og rund- så vi bare 2 valper på røntgen i dag. Det ser ut til at hun dessverre har kastet noen av valpene, men slikt kan man ikke gjøre noe med! Så vi gleder oss til å møte de to valpene og håper at fødselen går bra!

Valper fra vårt oppdrett er:
 

Registrert i Norsk Kennel Klub (Stamtavle)
Vaksinert ved 8 ukers alder
Id Merket (Microchip)
Veterinærbesiktiget
Regelmessig mark/orm behandlet

 

For spørsmål/informasjon eller ønske om å stå på venteliste er det bare å ta kontakt

Janne Sandbakken
Audnedalsveien 2989
4525 KONSMO
Norge
Tlf: +47 99451135
JanneSandbakken@hotmail.com

Beagle Norge