Aviatrix`s Barefoot On The Beaches "Ellie" & Got To Be Sun Of Glory "Glory"

"Taylor Swift" Kullet 2019

Aviatrix`s Our Song
Aviatrix`s Tim McGraw "Theo"
Aviatrix`s U Need to Calm Down "Brodie!
Aviatrix`s End Game
Aviatrix`s You Belong with Me
Aviatrix`s Love Story (T) "Missi"
Aviatrix`s Shake It Off (T) "Stella"

MLS - N/N
IGS - N/N
NCCD - N/N
LAFORA- GEN.FRI
 

MLS - N/N
IGS - N/N
NCCD- N/N
LAFORA- N/N

GOT TO B SUN OF GLORY CHERRY CREEK ON VICTORY LANE BARRISTER'S SPARKSFLYATBAKERSTREET JABRWOKI'S CHANTICLEER
BARRISTER'S THE WRIGHT TONE
CHERRY CLASSY CHASSIS WINDKIST A WALK IN THE PARK
CHERRY CREEK MAGIC POTION
ELMER FUDD'S TEQULIA SUNRISE BARRISTER'S PLAY BILL STARBRUCK TORBAY HANG TIME
BARRISTAR'S PLAY WRIGHT
FAVOUR THE MERRY BEAGLERS DARAGOJ CRYSTAL SKY
RED BARON LITTLE ISABELL
AVIATRIX`S BAREFOOT ON THE BEACHES ABSOLUTELY SPOTLESS
HAWANA
ABSOLUTELY SPOTLESS SZACH     HOTSHOT XANDRINA  
SPOTLESS INGRID               
ABSOLUTEY SPOTLESS PANAMA ELTON LACIATA SFORA
CALABRIA`S CAMILIA TE QUEL
ABSOLUTELY SPOTLESS ZEUS SZEPHEGYI-SZIMAT VIRGONC HESSIN TOBIAS
SKILOS MAS GROSS SCORE
ABSOLUTELY SPOTLESS ZAGADKA SCENTINI THE AVIATOR
SPOTLESS KAMEA

Oppdatering

09.12.2019 Aviatrix`s Tim McGraw har vært på utstilling

Aviatrix`s Tim McGraw "Theo" og hans eier har debutert på utstilling i helgen og det med bravur! Best i Rasen valp, Hederspris og 2 Best i Gruppe. Dommer var Arne Foss, Norge. Vi gratulerer og er så imponert over eiere som hiver seg ut i det og tar nye utfordringer på strak arm! 

09.12.2019 Nye bilder av Aviatrix`s U Need To Calm Down.

Aviatrix`s U Need To Calm Down "Brodie" kom tilbake til oss en liten stund før han flyttet til ny familie i Grimstad. En veldig trivelig, sosial og trygg gutt. 

08.09.2019 Siste uken med valpene

8 uker går fort- altfor fort, men nå er de inne i sin siste uke her før de sprer vingene og flyr til sine nye hjem. Det er både vemodig og godt- trist fordi man savner dem i hverdagen. Savner alle beaglekissene og hvordan man lærer å kjenne dem etterhvert som de blir eldre og ser hvor ulike de er. Og godt fordi man vet at de kommer til gode hjem hvor de blir elsket og der man vet at de kommer til å bli beundret for alt det rare de gjør. Og så er jeg takknemlig for tiden jeg har hatt med dem og ser frem til å følge dem videre på avstand. Det er en trygg og hengiven gjeng som reiser til helgen. 

Vi pleier å fore valpene på Vom og hundemat frem til de siste ukene før de skal reise til sine nye hjem. Deretter begynner vi gradevis å blande inn tørrfor sånn at de skal bli vant til det når de reiser. Den siste tiden har jeg sett inn to fat med mat- et med vom og hundemat og et med tørrfor. Og som dere ser så er det ingentvil om at tørrforet faller i smak:) (Egil har et valpekull med finskstøver og de spiser frokost sammen med beaglene derfor er det 5 ekstra valper) Etter frokost så slippes valpene ut i hagen, mens valpegården blir rengjort. Men denne gjengen er så sosiale at de står på utsiden av valpegården og protesterer på at de ikke får være sammen med meg inne i valpegården. 

I begynnelsen av uken går turen til veterinær for vaksiner, sjekk og id merking- og så reiser de første valpene på torsdags kveld. 

Sjette leveuke

Aviatrix`s Our Song

Aviatrix`s U Need To Calm Down

Aviatrix`s You Belong With Me

Aviatrix`s Love Story

Denne gjengen har det blitt masse fart i den siste tiden- de har begynt å si ifra til valpene til Poppey om at de ikke er filledukker og det lekes mer samstemt. Hagen blir flittig tatt i bruk og det er mye som skal undersøkes. De har hatt besøk at valpekjøpere denne uken og tok besøket med stor ro- det vil si sov seg gjennom det meste av tiden. 

Jeg har endelig fått somlet meg til å finne navn til dem og valpene til Ellie fra navn fra sanger til Taylor Swift. Så la meg presentere gjengen:

Aviatrix`s Tim McGraw

Aviatrix`s End Game

Aviatrix`s Shake It Off

20.08.19 Fjerde og femte leveuke

Forrige uke ble det veldig tydelig at denne gjengen trengte mer plass å utfolde seg på- så da de fikk lov til å komme ut i valpegården var det veldig populært. 

Det har blitt lite oppdateringer den siste tiden- min bestemor fikk hjerteproblemer forrige uke og måtte innlegges på sykehuset. Så da var jeg glad for at Egil var hjemme og kunne passe på valpene. 

De har fått en ny runde meg negleklipp og kur mot innvollsparasitter. Det blir også faste turer ut i hagen hvor det er mye som skal undersøkes og ikke minst smakes på. 

De får litt tid sammen med valpene til Poppey, men er nok ikke like begeistrert for dette som Poppey sine valper er. Er vel ikke alltid like kjekt å være "filledukka" til noen som er eldre og har skarpere tenner. 

11.08.19 Tredje leveuke

Denne gjengen har hatt stor utvikling siste uken- fra å være en rolig og stort sett sovende gjeng til å ville ut av kassen og rundt. De har begynt å spise fast føde og det har falt i god smak. De har dog noe å gå på når det gjelder manerer- her går man "all in". De har også fått hilse på valpene til Poppey og det er helt utrolig hvor stor forskjell 10 dager gjør. Nesten så man ikke tror det går an. 

Til uken blir det første turen ut i hagen og vi håper at det blir pent vær. Og så blir det en ny runde med kur mot innvollsparasitter.

03.08.19 Andre leveuke

Hos Ellie og valpene går fortsatt dagene hovedsakelig i mat, vask og søvn- og særlig mat må vel sier. Det er en gjeng med fete smågriser som ligger ikassen. 

De har begyntå bevege seg rundt i kassen, men ikke kommet opp på beina enda. Men øynene har endelig åpnet seg og dermed får de litt mer personlighet. Noen av dem har også begynt å høre. De skal få sin første kur mot innvollsparasitter og negleklipp i dag. 

Neste uke blir det første måltidet med fast føde servert og deretter kommer det til å gå slag i slag så her gjelder det å nyte den tiden vi har sammen mens de er her.

26.07.2019 Første leveuken

Sommeren er kommet til Sørlandet og det har vært ekstra varmt for Ellie de siste dagene. Vanligvis ligger mor og valpene under varmelampe de første dagene, men det har det ikke vært behov for. Den første tiden er også veldig kritisk for valpene og mye kan skje- som at mor ligger på valpene- så jeg er alltid glad når første uke går uten problemer. Valpene til Ellie spiser og legger godt på seg. Og det er en rolig og tilfreds gjeng.  

19.07.2019 Valpene er her!

Temperaturen på Ellie var fortsatt lav i dag til morgenen. Hun var rolig og det så ikke ut til å bli valping med det første. Så jeg hadde en avtale hos frisøren og Egil ble hjemme med Ellie og Poppey. Ut på ettermiddagen fikk jeg mld om at første valpen var født- en tispevalp. Siden gikk det slag i slag og da jeg kom hjem lå det flere valper i kassen. Når 6 valpen kom var vi sikker på at det var den siste. Ellie virket rolig og var ute og gjorde i fra seg før hun la seg til ro med valpene. Noen timer senere kom siste mann- en skikkelig bonus valp! Alt er bra med mor og barn.

Endelig kom det noen hanner- var har vært en overvekt av tisper født i kullet til Mischa og Tilly. Fordelingen av valper til Ellie er:

1: Tispe
2: Hanne
3: Tispe
4: Hanne
5: Hanne
6: Hanne
7: Hanne

18.07.2019 Røntgen av Ellie

 På dag 58 og jeg hadde ingen forventning om at valpingen ville komme i dag, men så fikk jeg beskjed om at temperaturen hadde droppet til 36,4 C. Så da ble det å endre på planer og ta et turen til Eli (veterinær) for røntgen sånn at vi var forberedt på hvor manger valper som kunne ventes. Bildet viste 6 sikre med mulighet for en bonus valp. Vel tiden vil vise. Foreløping er temperaturen fortsatt lav så det ser ikke ut som de kommer i natt.

  • 30.04.2019 Første dag med blod
  • 13.05.19 0,73 ng/ml progesteron
  • 16.05.19 1.68 ng/ml progesteron
  • 22.05.2019 Parret med Glory
  • 04.07.2019 Bekreftet drektig på ultralyd. Så flere valper

Valper fra vårt oppdrett er:
 

Registrert i Norsk Kennel Klub (Stamtavle)
Vaksinert ved 8 ukers alder
Id Merket (Microchip)
Veterinærbesiktiget
Regelmessig mark/orm behandlet

 

For spørsmål/informasjon eller ønske om å stå på venteliste er det bare å ta kontakt

Janne Sandbakken
Audnedalsveien 2989
4525 KONSMO
Norge
Tlf: +47 99451135
JanneSandbakken@hotmail.com

Beagle Norge