Tenk om......

Kuranda hundeseng

Jeg pleier ikke å omtale produkter, med mindre det er produkter som er av utmerket kvalitet og som imøtekommer mine krav, eller som jeg blir positivt overrasket over.

I januar ble Hawana alvorlig syk og holdt på å dø flere ganger etter å spist på teppet hun lå på. (Du kan lese mer om det HER).. Vi har gjennom flere år testet ut en rekke ulike "hundesenger" med det samme resultatet hver gang- i løpet av kort tid fikk hundene hull på sengene og innholdet lå spredd utover som en vinter dag dekket med snø. Så det eneste holdbare ble spesiallaget senger av tre med pelstepper som liggeunderlag.

Vi innså at vi måtte finne noe som var mer holdbart og tyggesikkert da det ikke var aktuelt å la hundene ligge på gulvet. Jeg fikk tips av en bekjent i USA, som også driver oppdrett av beagle, om å prøve ut Kuranda hundesenger. Jeg fant en forhandler her i Norge og kontaktet vedkommende. Det gikk lang tid før jeg fikk tilbakemelding på bestillingen, men etterhvert fikk jeg tilsendt to senger av typen aluminium i størrelsen "Small" og "XL" for å teste ut.

Jeg har vært kjempefornøyd med sengene, og etter at jeg fant ut at man kan bestile direkte fra Kuranda.eu har jeg anskaffet kuranda senger til alle hundene. Kuranda.eu er billigere i pris enn forhandlere her i Norge, servicen er kjempe bra og produktene blir sendt i løpet av kort tid. Jeg har bestilt mine senger og mottatt dem i løpet av en uke.

Sengene kommer i to varianter; 

  • Type 1 er laget i aluminium.
  • Type 2 er laget av sterk PVC.
Begge sengene leveres med 1 års garanti mot tygging. De tåler å stå ute, og er lette å rengjøre da man bare kan spyle av dem. Sengene kommer tilsendt flatpakket og er lette å montere (Les; til og med jeg får det til)

I forhold til størrelse så fungerer "Small" utmerket til en beagle, men vi har valgt "medium" da våre beager bor sammen to og to. Til Hamiltonstøver har vi valgt "Large" størrelse- den er rikelig til han og "medium" seng ville vært mer enn stor nok. I fellesgården har vi satt inn en seng i størrelse "XL"som fungerer utmerket om støvere og beagler skal "snuggle" sammen på ettermiddagen. Alle sengene er i aluminium med stoff i kuranda 40 oz i fargen smoke.

Jeg kan virkelig anbefale Kuranda hundesenger. Nå har vi testet ut sengene i snart 1 år, og sengene er fremdeles like hele. Ingen tyggemerker eller skraper å finne på dem. De er lette å flytte og jeg skyller av dem lett med vannslangen eller tørker av dem med en fille ved behov. De er ikke behov for annet vedlikehold enn å gå over skruer med jevne mellomrom. Skulle hunden tygge på den gjelder 1 års tyggegaranti og man får tilsendt ny seng. Man kan få kjøpt deler til sengen om man skulle være uheldig å få ødelagt den.

Link til å bestille hundenseng; KURANDA EU

Mvh Janne