HELSETESTER FOR BEAGLE

LAFORA TEST

Lafora test kan bestilles på flere steder som Laboklin, Pets Genetics og Genomia. I denne instruksjonen bestilles testen fra Genomia. (Om du trykker på bildene så blir de større)
Link til hjemmesiden til Genomia er: https://www.genomia.cz/en/
På framsiden trykker du på rubrikkern "DOGS". Du kommer da til en side med lister over ulike hunderaser. Du velger Beagle

Lafora

Du kommer nå til en side med en rekke tester som er tilgjengelig for beagle. Her tilbys enkelt tester eller kombinasjon av flere tester for en rimligere penge. Om du bare skal teste for Lafora så trykker du på rubrikken for Lafora, men om du ønsker det i kombinasjon med MLS; IGS, NCCD etc så se lengre nede på siden der det står combi og trykk på det varianten du ønsker.

Genomia

Du blir tatt videre til denne siden- hvor du må bekrefte ved å trykke på "Order Now"

Lafora

Fyll inn informasjon om hunden du skal teste.- og trykk deretter på "Proceed to checkout". 

Lafora hos beagle

På neste siden så trykker du på "Register new customer"

Lafora hos beagle

Fyll inn informasjon om deg selv og trykk på "Proceed to Checkout".

Lafora hos

På neste side så må du huske å trykke på hvilken alternativ du ønsker å teste på- om du har egne swabs så trykker du på det området jeg har merket på bilde. Om du ønsker tilsendt swabs så trykk på "Collection Swabs Kit" som står ovenfor- det koster ekstra å bestille swabs. Swabs fås tak i på apotek eller hos veterinær.
Videre må du krysse av for å ha lest betingelsene og merke hvordan du ønsker å betale. Jeg krysset av for kort betaling og ble sendt videre til en side med oppsummering av bestilling samt en kode som kostene skulle merkes med.

Informasjon om selve betalingen blir sendt til din epost adresse dagen etter. Husk å sjekke søppelpost om du ikke har mottatt dette. Selve testen tas på samme måte som med MLS- man ruller kostene på innsiden av kinnene til hunden. Husk å ikke ta på kosten selv og legg den tilbake i etuiet. 

Når testene er ankommet Genomia- så sender de deg en mail med informasjon om at testene er ankommet. Først når testene er ankommet ønsker de å gjennomføre betalingen for testen/e. De sender deg da en betalingsoppfordring på mail der de ønsker betaling via Paypal.

Testresultet blir sendt til deg på mail noen dager etter at betalingen er gjennomført:

Lafora hos beagle

STEG FOR STEG FORKLARING PÅ HVORDAN OG HVOR MAN BESTILLER DE ULIKE TESTENE

FØRST UT ER LAFORA